04 / 05 / 2024

gaziantep sondaj çalışmaları

gaziantep sondaj çalışmaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İslâhiye'de Kent Meydan'ı, itfaiye binası, GASKİ binası, park çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ise yol ve asfalt çalışmaları kapsamında İslâhiye ve köylerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Mamak'ı AŞTİ-Dikimevi arasındaki ANKARAY'a bağlayacak olan Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

Gaziantep Şahinbey'de restorasyon çalışmaları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi Gaziantep’in tarihi mekânlarını restore ederek turizme kazandırmak için çalışmalarına ara vermeden çalışıyor.

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Gaziantep'e metro müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, metro müjdesi verdi. Şahin, metro çalışmaları için sondaj çalışmalarına başlandığını söyledi..

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

gaziantep sondaj çalışmaları Haberi

gaziantep sondaj çalışmaları

Gaziantep İslâhiye'de Kent Meydan'ı, itfaiye binası, GASKİ binası, park çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yol ve kanalizasyon çalışmalarını ise sürdürüyor. İlçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı köylerde de yol ve kanalizasyon çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir ekipleri, sosyal tesisleri de tamamladı.


60 KM SATHİ KAPLAMA YAPILDI 


Yol ve asfalt çalışmaları kapsamında İslâhiye ve köylerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 18 köy ve mahallede 60 kilo metre sathi kaplama çalışması yaptı. 49 köy ve mahallede 23 bin 760 ton asfalt yama çalışması gerçekleştiren ekipler, 2 bin 538 ton da sıcak asfalt serimi yaptı. 71 bin 188 metre kare alana ise kilittaşı döşemesi yapan ekipler, 20 köyde ise arazi yolu açma çalışması yaptı. 



Sıdıka Tayyar Cami çevre düzenlemesi, İbrahim Baba Türbesi çevre...