27 / 04 / 2024

gaziantep toki konutları ne kadar taksit

gaziantep toki konutları ne kadar taksit

Gaziantep’teki projeye dair ipuçları veren TOKİ Başkanı Ergün Turan projede konut taksitlerinin 341 liradan başlayacağını belirterek binlerce dar gelirli aileye müjdeyi verdi.

Gaziantep Yavuzeli TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Yavuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Yavuzeli 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Gaziantep İslahiye Konutları'nın kurası çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gaziantep’in İslahiye İlçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçirilen 198 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

TOKİ Gaziantep Islahiye Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Gaziantep’in Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçireceği 596 adet konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları kura tarihi!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları kura tarihi 10 Şubat 2016 olarak belirtiliyor. Emekli vatandaşlara özel satışa sunulan projede 180 aydan 240 aya kadar vade yapılabiliyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye Konutları kura çekimi!

TOKİ Gaziantep Islahiye Konutları kura çekimi kapsamında 31 konut satışa sunuluyor. Başvuruların sona erdiği projede yüzde 20 peşin ödemelerde kalan kısım 240 ay vadelendiriliyor.

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları başvuru işlemleri için son gün 30 Aralık 2015. Aylık taksitlerin 285 TL'den başladığı projede 180 veya 240 ay vade uygulanıyor.

gaziantep toki konutları ne kadar taksit Haberi

gaziantep toki konutları ne kadar taksit

Toplu Konut İdaresi’nden Gazianteplilere müjde. Gaziantep’te ki projeye dair ipuçları veren  TOKİ Başkanı Ergün Turan projede konut taksitlerinin 341 liradan başlayacağını belirterek binlerce dar gelirli aileye müjdeyi verdi.


YAPILACAK ÇOK İŞ VAR


Turan, Türkiye’deki müteahhitlik sektörünün yapacak çok işi olduğunu ancak son 10 yılda yurt dışı müteahhitlik anlamında çok ciddi bir adım olmadığını anlattı. Turan, “Yurt içi çok hareketli olduğu için firmalar iç pazara yöneldi. Ama bizim dış pazarlarda da yer almamız gerekli. Ülkemize değer kazandırmamız içinaçılım şart. TOKİ olarak buna katkı sağlayacak bir yapıya ihtiyacımız var” dedi. 


HEDEF ORTA VE ALT GELİR GRUBU


Orta ve alt gelir grubu konutlarla ilgilendiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Turan, “Üst segmentteki konutlarla ilgilenmiyoruz. Onları özel sektör üretebilir” dedi. Bu doğrultuda İstanbul’da ve Anadolu’nun birçok bölgesinde, konutlar inşa...