02 / 05 / 2024

gaziantep ulaşım planı

gaziantep ulaşım planı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep Kent Konseyi 4. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 saat süren kurulda Gaziantep’in ulaşım mastır planı yetkililer tarafından gündeme getirildi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Bu haberi okumadan yolculuk planı yapmayın! Kişi sayısı ve bütçeye göre en uygun ulaşım araçları hangisi? İşte detaylar…

“enuygun.com” yolcuların yaz sezonunda seyahat tercihlerinden yola çıkarak seyahat masraflarını analiz etti. Kişi sayısı hesaplandığında en uygun ulaşım aracı hangisi oluyor? Detaylar haberimizde...

Ulaşım hizmetlerine erişim kolaylaştırılacak!

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de duyuruldu. 

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı genelgesi!

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı (2021-2025) ile İlgili 2021/20 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi bugünkü 31616 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

gaziantep ulaşım planı Haberi

gaziantep ulaşım planı

Gaziantep İhracatçılar Birliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kurulda, ulaşımda yaşanan sıkıntıları ana başlıkları ile sıralayan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan, genel kurul üyelerinin desteği ile Gaziantep’in sorunlarına çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade etti. Bin 30 kişinin gönüllü olarak kent konseyinde çalıştığını anımsatan Aslan, trafik çalışma grubu başta olmak üzere birçok alanda çalışma grupları oluşturduklarını söyledi. Öncellikli hedeflerinin şehir içi trafik olduğunu belirten Aslan, bunun yanı sıra imar, eğitim, sağlık gibi alanlarda çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Ulaşım ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan şehrin “Ulaşım Mastır Planı” ile ilgili bir sunum yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, bunun sadece belediyenin girişimleri ile çözümlenemeyeceğini ve herkesin destek vermesi gerektiğine dikkat çekti.

GÜNDE 660 BİN KİŞİ TAŞINIYOR

Trafiğin insan vücudunda dolaşan bir kan gibi olduğunu...