18 / 05 / 2024

Gaziantep Ülgan Konukoğlu Cami temeli atıldı

Gaziantep Ülgan Konukoğlu Cami temeli atıldı

Gaziantep’te Konukoğlu ailesi tarafından yaptırılan Ülgan Konukoğlu Cami’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

2023'ün başında, bir evin satış fiyatı ne kadardı, şu an ne kadar? 'Çimento sudan ucuz' hesabı sosyal medyayı karıştırdı

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, çimentonun sudan ucuz olduğunu söyleyerek ev fiyatlarıyla karşılaştırma yaptı. Gazeteci Barış Esen, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Gaziantep Şahinbey için son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Bey ve Eyüpoğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bölge yenileme alanı ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TÜRKÇİMENTO'nun acı günü! İnci Konukoğlu vefat etti!

TÜRKÇİMENTO Birliği Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'nun annesi İnci Konukoğlu hayatını kaybetti.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul'a ilişkin dikkat çeken açıklama!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak amacıyla gittiği Gaziantep'te  ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Gaziantep Ülgan Konukoğlu Cami temeli atıldı Haberi

Gaziantep Ülgan Konukoğlu Cami temeli atıldı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Korupark yanına inşaa edilecek olan Ülgan Konkuoğlu cami, 1700 kişi kapasiteli olacak. dualar eşliğinde gerçekleşen temel atma törenine ise Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami, Hakan ve Cengiz Konukoğlu, Gaziantep Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Tansu Tuğlu da katıldı. Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, törende yaptığı konuşmada "“Konukoğlu Ailesi, yaptırdıkları camilerle de milletimizde çok önemli hizmetler etmektedir. İslam dininin yaşaması ve yaşatılmasına vesile olacak bu camiyi yaptırdıkları için Konukoğlu Ailesi’ne teşekkür ederim” dedi. SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da, konukoğlu ailesinin yaptırdığı 13. caminin Ülgan Konukoğlu Cami olacağına...