03 / 05 / 2024

Gaziantep\'in Renkleri

Gaziantep\'in Renkleri

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Park İnşaat'ın düzenlediği "Park İnşaat Fotoğraf Yarışması" sonuçlandı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

Gaziantep Şahinbey'de ticaret merkezi inşa ediliyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 11 bin 171 metrekare alana ticaret merkezi inşa ediliyor. Merkezin 450 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. 

Gaziantep Şahinbey'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi öldü!

Gaziantep'in Şahinbey Yeşilköy Mahallesi'nde taziye evinin inşaatında çalışan Mahmud el Sati (22), taşıdığı demir parçasının elektrik kablosuna temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için aşevi inşa ediliyor

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’nde inşa edilen yeni aşevi inşaatını inceledi.

Gaziantep'e gelen 27 inşaat işçisi karantinaya alındı!

İstanbul'da bulunan bir inşaatta çalışan bazı işçilerin koronavirüs testi pozitif çıkınca memleketleri Gaziantep'in İslahiye ilçesine dönen 27 işçi, 14 günlük karantina altına alındı.

Gaziantep'in en değerli arsası Maher'e satıldı!

Gaziantep'in en değerli arazisi Maher Holding isimli bir şirkete satıldı. Deprem toplanma merkezi olan arazide inşaat yapılmasına karşı çıkılıyor.

Gaziantep'in 14 mega projesi açıklandı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Şehitkamil Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti'nin 27. dönem milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında Gaziantep'in 14 mega projesini açıkladı.

Gaziantep inşaat sektörüyle gelişti!

Gaziantep Telgraf Gazetesi köşe yazarı olan Esin Korkutan bugünkü yazısında, Gaziantep'te inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte o haber...

Gaziantep Büyükşehir'den yeni stadın inşasına destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) hızlı inşaat çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanan Gaziantep’in yeni stadyumunun yapımında alt ve üst yapı desteği verdi.

Gaziantep\'in Renkleri Haberi

Gaziantep\'in Renkleri

Bu sene "Gaziantep'in Renkleri" teması ile fotoğraf sanatına ilgi duyan fotoğrafçıları buluşturan yarışmada, Kocaeli'den katılan Murat İbranoğlu birinciliğe layık görüldü. 232 yarışmacının 580 fotoğrafla katıldığı yarışmada ikinciliği Mustafa Gezer,üçüncülüğü İbrahim Şimşek alırken mansiyon ödüllerine Arzu İbranoğlu ve Asiye Korkmaz layık görüldü.


Fotoğraflar Halit Ömer Camcı,Metin Çavuş,Erol Doğaner,Tayfun Karabağ,Esra Gürbüz Yıldırım gibi Türkiye'nin tanınmış fotoğraf sanatçıları ve akademisyenlerinden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi.Ünlü fotograf sanatcısı ve belgesel yapımcısı Sn. Coşkun Aral ve ünlü fotoğraf sanatçısı Sn. Ozan Sağdıç'ta konuk olarak tüm seçilme sürecinde yer aldılar.Ödül alan fotoğraflar dışında seçici kurulun belirlediği 20 eser de önümüzdeki günlerde açılacak olan sergide sergilenmeye hak kazandı.


Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Y.Emre Yıldırım “Park İnşaat olarak bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz yarışmaya olan ilgi ve katılım bizi...