28 / 04 / 2024

gaziantepte ev yatırımları

gaziantepte ev yatırımları

Türkiye'nin birçok bölgesi için bu kazanç gayet karlı gibi görünse de Gaziantep'teki yatırımcılar altından ziyade arsaya yöneldi. Son yıllarda ev ve arsa fiyatlarının hızla yükseldiği şehir bu anlamda yatırımcılarına ciddi paralar kazandırdı...

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Çanakkale otel yatırımlarının yeni gözdesi oluyor!

Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken kenti Çanakkale, turizm yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Günübirlikçilerle birlikte yılda 2 milyon turiste ev sahipliği yapan kentin turizmdeki hedefi ise konaklama sayılarını artırmak.

Gayrimenkul sektöründe öğrencilere yönelik yatırımlar artacak!

Öğrencilerin kiralık ev bulma telaşına girdi. Yurt projelerini hizmetle zenginleştirilmiş bir gayrimenkul yatırımı olduğunu söyleyen Novu Genel Müdürü Kahraman Yiğit, öğrencilere yönelik yatırımların artacağını söyledi.

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

İstanbul AVM yatırımlarının başkenti!

Türkiye'deki 369 AVM'nin 116'sına ev sahipliği yapan İstanbul için arz fazlası tartışmaları sürerken yatırımlar hız kesmiyor. 2017 sonuna kadar 881 bin metrekarelik yeni AVM alanı eklenmesi beklenen kent, bu konuda Avrupa'nın zirvesine oturdu.

Bursa Belediye Başkanları Gemlik'te yatırımları değerlendirdi!

Bursa Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı'na Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde organize edilen yemekli toplantıda Bursa'daki yatırımlar konuşuldu.

Hüsnü Özyeğin: Türk insanı konut yatırımlarını artırdı!

Ünlü işadamı Hüsnü Özyeğin, Türk insanın belirsizlik ortamında geleceği çok fazla iyi öngörerek ev ve taksi yatırımlarını artırdığını belirtti.

Türkiye kamu-özel sektör ortak yatırımlarında dünya ikincisi oldu!

Dünya Bankası’nın raporuna göre Türkiye kamu-özel sektör ortak yatırımlarında dünya ikincisi oldu. Raporda Türkiye’nin Avrupa ve Orta Asya’nın en büyük 5 yatırım projesine ev sahipliği yaptığı belirtildi.

Kasımoğlu inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

İnşaat ve enerji sektörlerinde yatırımları bulunan ve son yıllarda Kadıköy'de kentsel dönüşüm projelerine başlayan Kasımoğlu İnşaat, projelerinde ev sahiplerine enerjiyi %20-30 daha uygun fiyatlarla verebilmek için yatırımlarını hızlandırdı.

Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı!

Türk jet-set'ine Miami'de, Orlando'da ev satan adam anlattı: Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı... En çok talep Miami'de okyanus manzaralı rezidanslara...

İstanbul'da yarım kalan binalarla birlikte milyonluk yatırımlar heba oluyor!

İSTANBUL’un birçok ilçesi yarım kalan binalara ev sahipliği yapıyor. Görüntü kirliliği yaratan yapılar yasa-dışı faaliyetler için kullanılmasıyla da risk oluşturuyor. Yarım binalarla birlikte milyonluk yatırımlar da heba oluyor.

Karaköy'deki otel yatırımlarının değeri 1 milyar TL'yi aştı!

Karaköy İstanbul'un turizm yıldızı oluyor. Eski İstanbul'un ticaret merkezi olan bölge, şimdi birçok işadamının turizm yatırımlarına ev sahipliği yapıyor. Karaköy'deki otel yatırımları 1 milyarı buldu

gaziantepte ev yatırımları Haberi

gaziantepte ev yatırımları

Son yıllarda emlak fiyatlarında baş döndüren artışın yaşandığı Gaziantep'te yatırım için ev ve arsayı tercih edenler altından daha kazançlı çıktı. 


AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, her zaman güvenli liman olarak görünen altın, yatırımcılar için son 5 yılda inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Bundan 4 yıl önce 107 liradan alıcı bulan çeyrek altın şimdilerde 158 lira civarında satışa sunuluyor. 


Türkiye'nin birçok bölgesi için bu kazanç gayet karlı gibi görünse de Gaziantep'teki yatırımcılar altından ziyade arsaya yöneldi. Son yıllarda ev ve arsa fiyatlarının hızla yükseldiği şehir bu anlamda yatırımcılarına ciddi paralar kazandırdı. Böylece İstanbul için söylenen "taşı toprağı altın" sözü Gaziantep'te gerçeğe dönüştü. Sektör temsilcilerine göre. kentsel dönüşümün başarıyla hayata geçirildiği kentte, yoğun göç ev ve arsa fiyatlarının hızlı yükselişinde etkili oldu. Arsa...