20 / 05 / 2024

gaziantepte kent içinde kalan ahırlar yıkıldı mı

gaziantepte kent içinde kalan ahırlar yıkıldı mı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, hayvan ahırlarını şehrin dışında yeni yapılan organize besi bölgesine taşımıştı. Ancak geride kalan bazı hayvan ahırları işlevlerini hala devam ettiriyordu. Belediye ekipleri, önceki gün bu ahırları da yıktı.

Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli!

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yaptığı açıklamada, "Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli" dedi.

Biva Kent Çiğli satış ofisi!

188 daireden meydana gelen Biva Kent Evleri Çiğli'de 1.400 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Biva Kent Çiğli satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi projesi 2 ay içinde tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmalarının, hava koşulları elverişli olduğu takdirde, 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Allora Beytepe: Bu evin içinde bir de stüdyo daire var!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Çayyolu’nun Beytepe ile bütünleştiği yerde hayata geçirilen Allora Beytepe konutları ise “evin içinde ev” kurgusuyla gençlere tek başına yaşama özgürlüğü sunarak, ailelerinden de kopmamalarını sağlıyor.

İnşaat firmaları İzmir'e 10 yıl içinde 16 milyar dolar yatırım yapacak!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinin, yeni kent merkezi olarak belirlenen İzmir'e 10 yıl içinde 16 milyar dolar yatırım yapması bekleniyor.

Hindistan'da aynı gün içinde iki bina çöktü!

Hindistan'da aynı gün içinde iki bina çöktü. Başkent Yeni Delhi'de de 50 yıllık eski bir 4 katlı binanın çökmesi sonucu enkazdan 4 kişinin daha cesedinin çıkarılmasıyla ölü sayısı 11'e yükseldi.

Ankara Teknopark'ın temeli 2 ay içinde atılacak!

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi (OSB) teknoparkı Ankara'da yapılacak. Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi teknoparkı olacak olan Ankara Teknopark' ın temeli 2 ay içinde atılacak.

3. havalimanı inşaat sahası içinde kalan göller Karadeniz’e boşaltılıyor!

Üçüncü havalimanı inşaat sahası içinde bulunan göller, havalimanı arazi çalışmaları kapsamında kurutuluyor. Yarın Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da katılması beklenen temel atma töreni öncesi arazideki çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Tarım İl Müdürlüğü arazisi 2 yıl içinde özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kadıköy'deki Tarım Müdürlüğü arazisini özelleştirme kapsamına aldı. İki yıl içinde özelleştirilecek arazi için TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi dava açtı, Kadıköy Belediyesi de dava açmaya hazırlanıyor...

Palmet Enerji, Eriç Barajı ve Hes Kompleksi'ni 4 yıl içinde tamamlayacak!

Palmet Enerji, Türkiye'nin en çevreci projelerinden biri olan Eriç Barajı ve Hes Kompleksi'nin yapımı için gerekli tüm izinleri aldı. Maliyeti yaklaşık 600 milyon doları bulacak proje 4 yıl içinde tamamlanacak...

Tamer Haşimoğlu: Fenerbahçe Yat Limanı için şartlar içinde teklif verdik!

Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Başkanı Tamer Haşimoğlu, Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirme ihalesine ilişkin, "Şartlar içinde teklif vermiş olduk. Türkiye ekonomisine güvenimiz devam ediyor" dedi...

Keten İnşaat, Fatih’te 1.5 yıl içinde 900 konutluk projeye başlayacak!

Nişantaşı, Etiler, Bomonti, Taksim gibi merkezi lokasyonlarda yaptığı projelerle öne çıkan Keten İnşaat,Fatih’te 1.5 yıl içinde 900 konutluk projeye başlayacak. Ulaşım akslarına çok yakın olacak olan proje 3 katlı olacak ve geniş bir alana yayılacak.

Özsüt, Azerbaycan Bakü şubesini bu yıl içinde açacak!

Yurtdışında ilk şubesini KKTC'de açan Özsüt, fizibilitesini tamamladığı Azerbaycan Bakü şubesini de bu yıl içinde açmayı planlıyor. Önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyor...

gaziantepte kent içinde kalan ahırlar yıkıldı mı Haberi

gaziantepte kent içinde kalan ahırlar yıkıldı mı


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, daha önce kent içinde kalan hayvan ahırlarını şehrin dışında yeni yapılan organize besi bölgesine taşımıştı. Ancak geride kalan bazı hayvan ahırları işlevlerini hala devam ettiriyordu. Belediye ekipleri, önceki gün bu ahırları da yıktı.

Herhangi bir taşkınlığa karşı tedbirli olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, geride kalan hayvan ahırlarının yıkımı için sabah erken saatlerinde çevik kuvvet ekibiyle mahallede hazır bulundu. Daha önceden anlaşılan ve içi boşaltılan hayvan ahırlarının yıkımı sorunsuz gerçekleştirdi.

5 yıldır yapılan boşaltma çalışmalarının sonuna geldiklerini ifade eden Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım, “Bunlarda en önemlisi Seyrantepe bölgesinde bulunan ahırlardı. Besi organize bölgesinin yapıldığı zamandan beri buraların tahliyesini sürdürüyorduk. Fakat uzun bir zaman geçmesine rağmen bu bölgede insan ve hayvanların bir arada yaşadığı şehir görüntüsü maalesef devam...