22 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa asfaltlama çalışması

gaziosmanpaşa asfaltlama çalışması

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçenin eksikliklerinin giderilmesi için gerçekleştirilen çalışmaları bizzat yönetiyor. Başkan Usta, ilçe yollarının daha iyi bir duruma getirilmesi için asfaltlama çalışmalarını da yerinde denetledi.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Bakan Bozdağ açıkladı! Kiralarla ilgili düzenleme çalışması yapılacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte kiracılarla ilgili düzenleme çalışmasının sinyalini veren Bozdağ'ın o açıklamaları...

Gaziosmanpaşa'da inşaat çalışması sırasında yan binanın duvarı yıkıldı!

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1140. Sokak'ta

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında 1500 yıllık su kemeri bulundu!

Gaziosmanpaşa'da başlatılan kentsel dönüşüm projesinin kazı çalışmaları sırasında Roma dönemine ait 1500 yıllık su kemeri ortaya çıktı.

Gaziosmanpaşa’da ada bazlı kentsel dönüşüm başladı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının yapıldığı Gaziosmanpaşa’da, süreci kolaylaştıracak yeni bir modele geçiliyor.

Gaziosmanpaşa'da toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Gaziosmanpaşa'daki toplu açılış törenindeki konuşmasında İstanbul'un nasıl İstanbul olduğunu en iyi Gaziosmanpaşalıların bileceğini, ilçenin 60-70 yıl önce Eyüp ile Çatalca arasında kalmış, kıraç bir yer olduğunu ve o dönemde "Taşlıtarla" denildiğini söyledi.

Kayseri Bünyan TOKİ'de temel açma çalışması başladı!

TOKİ tarafından Kayseri Bünyan'a inşa edilecek 216 adet TOKİ konutu için temel açma çalışmalarına başladı. Konutlar hızla yükselecek.

Manisa Kırkağaç'ın yollarında temel çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Alifakı Mahallesi’nin 3 kilometrelik yolunda sathi kaplama öncesinde temel çalışmasına başladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 100 bin ton asfalt!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin tüm yollarda konforlu bir sürüş imkanı sağlamak amacıyla asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Karadeniz Mahallesi 1152 Sokak’ta asfaltlama çalışması yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, yılda ortalama 100 bin ton asfalt yapıyor.

Gaziosmanpaşa`nın kaldırımları estetik görünüme kavuşuyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin asfalt ve kaldırımlarını yenileme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce asfalt çalışması yapılan Göçmenler Sokak’ın kaldırımları da estetik bir görünüme kavuşturarak yenilendi.

Aydın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı bakım çalışması başladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nda yapılan bakım çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

3. Köprü güzergahındaki ağaç kesme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 3. Köprü güzergahındaki bir ağaç kesme çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

gaziosmanpaşa asfaltlama çalışması Haberi

gaziosmanpaşa asfaltlama çalışması


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçenin eksikliklerinin giderilmesi için gerçekleştirilen çalışmaları bizzat yönetiyor. Başkan Usta, ilçe yollarının daha iyi bir duruma getirilmesi için asfaltlama çalışmalarını da yerinde denetledi. Barboros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde yürütülen aslfatlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Usta, çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çağrıcı’dan da bilgi aldı. Başkan Usta, çalışmaları yürüten personelle de sohbet ederek, birlikte fotoğraf çektirdi. 



Gaziosmanpaşa...