30 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa atık yönetimi

Gaziosmanpaşa atık yönetimi

Gaziosmanpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, geri dönüşebilir atıklarla ilgili ilçede faaliyet gösteren işletmelere yönelik bir çalışma yapacak. Halen Gaziosmanpaşa’da ruhsatlı ve ruhsat müracaatında bulunan 12 bin 500 işletme faaliyet göst

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce açıkladı: ‘Askeri alanların imara açılması afet yönetiminde riski arttırdı!’

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezince düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47’nci Kolokyumu’nda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, “Askeri alanların imara açılması, afet yönetimi bakımından riskleri arttırdı ve şehirlerin planlanması bakımından büyük zaaflar yarattı” dedi.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

Doların alev alacağı tarih açıklandı! Kıyıda köşede, elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kurunda sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar doların alev alacağı tarihi açıkladı. Kıyıda köşede elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar her şeyi bırakın hemen bu rakama bakın!

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı... Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar her şeyi bırakın hemen bu rakama bakın...

1 doların 24 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar hemen bu tarihe bakın!

1 doların 24 TL olacağı tarih resmen açıklandı. Kıyıda köşede doları olanlar hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın...

1 doların 2023 yılı sonunda ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

En çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun 2023 yılının sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Peki dolar kuru bugün ne kadar? Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

Dolarda beklenen gün geldi! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Kıyıda köşede doları olanlar zaman kaybetmeden bakın

Son dakika dolar/TL kuru yurt içi ve yurt dışı piyasalarda ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Doların kaderini belirleyecek gün geldi. Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı Kıyıda köşede dolar olanlar zaman kaybetmeden bakın!

Gaziosmanpaşa atık yönetimi Haberi

Gaziosmanpaşa atık yönetimi

Bu işletmelerden geri dönüşebilir atık üreten firmalar, Belediye personelleri tarafından ziyaret edilecek, uyulması gereken mevzuat kuralları tebliğ edilecek. 


Çalışmada ilçemizde faaliyet gösteren işletmelerin oluşturdukları atıkların mevcut yasal düzenlenmelere uygun şekilde kontrolünün ve bertarafının sağlanması ve gerekli yazılı uyarıların yapılarak atık yönetim sisteminin tüm ilçe genelinde uygulanması amaçlanıyor. 


Konuyla ilgili konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Çevre Dostu Gaziosmanpaşa” için her alanda çalışmaya başladıklarını, büyük önem verdikleri çevre sağlığı ve geri dönüşüm  çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Başkan Hasan Tahsin Usta, "İşletmelerde atık yönetim sistemi oluşturulması sonucu hava, su, toprak kirliliğine sebep olacak atıklar kontrol altına alınacaktır. Atıkların kontrolsüz ve bilinçsiz doğaya bırakılmasının önüne geçilerek insan sağlığına olumsuz etkileri azaltılacaktır. Aynı zamanda geri dönüşüme kazandırılan atıklar sayesinde doğal kaynaklarımız korunacak, ham madde...