04 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa belediye projeleri

Gaziosmanpaşa belediye projeleri

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 72 milyon 500 bin TL'ye gayrimenkul satacak! 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan 1.800 metrekarelik gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziosmanpaşa’da herkesin merak ettiği o arsa satışa çıkıyor! İşte ihale tarihi ve detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı taşınmaz ihalesini duyurdu. Buna göre Gaziosmanpaşa'da merak edilen 347 metrekare arsa satılacağı belirtildi. İşte detaylar…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satıyor! 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satacağını duyurdu. 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın… İşte detaylar!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 'We Haliç Kentsel Dönüşüm' açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, basında çıkan We Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatların durduğuyla ilgili haberler hakkında açıklama yaptı. Belediye, inşaat çalışmaların hiç durmadığını, tüm kiraların eksiksiz ödendiğini açıkladı.

Gaziosmanpaşa'daki riskli binada tahliye gerginliği!

Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi'nde toplam 20 daire ve 2 dükkanın olduğu binada 15 aile evlerini AFAD ve belediye ekiplerinin incelemeler sonrasında tahliye edildi. 5 aile ise sürenin bitmesine rağmen evlerini henüz boşaltmadı.

Gaziosmanpaşa'da acele kamulaştırma kararı!

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde bulunan 2721 ve 13353 parsel numaralı taşınmazların kentsel dönüşüm çalışmalarının kesintiye uğramaması için  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşüm sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşümle ilgili olarak, "Şimdi bu konu üzerinde gerek Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Bey, her ikisini görevlendirdik. İnşallah çok daha seri bir şekilde ele alacaklar " dedi.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

Gaziosmanpaşa'da boşaltılan binada inceleme!

Merkez üssü Çanakkale Ayvacık'ta meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Gaziosmanpaşa'da boşaltılan 4 katlı bir bina, belediye ekipleri tarafından incelendi.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi açıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa ve Mevlana Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mesire Alanı’nı Millet Bahçesi olarak düzenlediklerini ve alanın artık ücretsiz olarak hizmet vereceğini müjdeledi.

Gaziosmanpaşa belediye projeleri Haberi

Gaziosmanpaşa belediye projeleri

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sporsuz ve sporcusuz bir hayat olmaz mantığıyla" çalıştıklarını ifade eden Usta, Gaziosmanpaşa Stadı'nın uzun yıllardan beri ilçenin futboluna hizmet verdiğini, stadın halen hizmete devam ettiğini anlattı. Usta, "Bu stat çok değerli futbolcular yetiştirdi. Yaşayanlarını minnetle ve vefat edenleri de rahmetle anıyoruz. Biz de futbol okulu açtık. Daha profesyonel futbolcuların yetişmesi için altyapı oluşturuyoruz. Masa tenisi, voleybol, basketbol gibi alanlarda çalışmalarımız var." dedi. Stadın bugüne kadar sadece futbola hizmet verdiğine ve UEFA standartlarını taşımadığına dikkati çeken Usta, şunları kaydetti: "İlçemizin en merkezi noktasında bulunan ve çevresi yapılaşmayla dolmuş, sıkışmış bir mekan. Futbola hizmet verirken, bölgemizde hiç bulunmayan spor dallarının...