04 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kazım Karabekir Bilgi Evi açılış töreni ne zaman

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kazım Karabekir Bilgi Evi açılış töreni ne zaman

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kazım Karabekir Bilgi Evi 1 Ekim Çarşamba günü törenle açılıyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından açılacak Kazım Karabekir Bilgi Evi, ilçede bu yıl inşa edilen 10 adet bilgi evinden biri.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Gaziosmanpaşa GOPAŞ Merkez Evleri'nde kura heyecanı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen GOPAŞ Merkez Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 72 milyon 500 bin TL'ye gayrimenkul satacak! 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan 1.800 metrekarelik gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden satılık 2+1 ve 3+1 daireler! 1 milyon 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan 45 adet 2+1 ve 3+1 daireyi 1 milyon 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ile binalar yenilendi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile binaları yenilemeye devam ediyor. 

Gaziosmanpaşa'da 15.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziosmanpaşa 2. Satış Müdürlüğü, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Durusu Mahallesi, 115 ada 1 parselde yer alan arsayı milyon 745 bin 557 TL'ye satıyor...

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden bina risk tespiti çağrısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında vatandaşlara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın lisans verdiği büro ve yapı denetim firmalarına “bina risk tespiti” yaptırmalarını söyledi. 

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, 926 konut, her daire için kapalı otopark ve sosyal donatı alanlarını kapsayacak olan Bağlarbaşı Mahallesi 2.Etap 7A Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatına başlandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kazım Karabekir Bilgi Evi açılış töreni ne zaman Haberi

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kazım Karabekir Bilgi Evi açılış töreni ne zaman

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kazım Karabekir Bilgi Evi yeni eğitim döneminde kapılarını açıyor. Bilgi Evi’nin açılışını bir törenle gerçekleştirecek olan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bilgi Evleri’nin gençler açısından büyük bir açığı kapattığını belirterek, şunları söyledi:


“Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Dolayısıyla bizim onların eğitimine ve gelişimine katkı sunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Açtığımız kurslarda hem yeni şeyler öğrenecek, hem yeteneklerini geliştirecekler. Ayrıca dürüst, ahlaklı, milli ve manevi değerlerine sahip kişiler olarak yetişecekler. Boş zamanlarını değerlendirecekleri gibi, yeni şeyler öğrenecekler. Bununla birlikte kötü alışkanlıklardan da uzak duracaklar. İnşallah biz gençlerimize her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz.” 


Kazım Karabekir Bilgi Evi'nde 400 genç eğitim alacak


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından açılacak Kazım Karabekir Bilgi Evi, ilçede bu yıl inşa edilen 10 adet...