07 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa belediyesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı

gaziosmanpaşa belediyesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı

Kentsel dönüşüm alanlarında oturan vatandaşlarla sık sık bilgilendirme toplantılarında biraraya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu kez Fevzi Çakmak Mahallesi’nde oturan bayanlara yönelik bir toplantı düzenledi...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Gaziosmanpaşa GOPAŞ Merkez Evleri'nde kura heyecanı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen GOPAŞ Merkez Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 72 milyon 500 bin TL'ye gayrimenkul satacak! 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan 1.800 metrekarelik gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden satılık 2+1 ve 3+1 daireler! 1 milyon 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan 45 adet 2+1 ve 3+1 daireyi 1 milyon 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti mecliste!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması nedeniyle oluşan mağduriyetlerin giderilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ile binalar yenilendi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile binaları yenilemeye devam ediyor. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden bina risk tespiti çağrısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında vatandaşlara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın lisans verdiği büro ve yapı denetim firmalarına “bina risk tespiti” yaptırmalarını söyledi. 

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

gaziosmanpaşa belediyesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı Haberi

gaziosmanpaşa belediyesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı


Kentsel dönüşüm alanlarında oturan vatandaşlarla sık sık bilgilendirme toplantılarında biraraya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu kez Fevzi Çakmak Mahallesi’nde oturan bayanlara yönelik bir toplantı düzenledi.


Fevzi Çakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni dolduran bayanlara hitap eden Başkan Usta, “Fevzi Çakmak Mahallemizde kentsel dönüşümle ilgili yıkımlar yılsonunda başlayacak. Biz kentsel dönüşümle bir binayı ya da parseli değil, bir şehri değiştiriyoruz.


Elektriğiyle, suyuyla, enerjisiyle, camisiyle, okuluyla, otoparkıyla her şeyi planlıyor ve yeniliyoruz. İstanbul gibi bir şehirde plan yapmak çok zor ve uzun bir iştir. Fakat biz var gücümüzle çalışarak bu çalışmayı 1 yılda bitirdik. Bu konuda 45 farklı kurumla görüşerek olumlu dönüş aldık” dedi. 


Toplantı katılan bayan vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorularına cevap verilmesiyle tamamlandı. 



Gaziosmanpaşa...