02 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kentsel Dönüşüm

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kentsel Dönüşüm

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir uyarı yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşümün adalet ve uzlaşma ekseninden sapmadan, halkın haklarını koruyan ve kollayan bir anlayışla sürdürüldüğünü belirtti.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak'ta kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde uygulanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında birinci temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleşti. İşte törenden ilk kareler...

Gaziosmanpaşa'da 588 adet konutun temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kentsel Dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçede 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi..

Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Master Plan toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Master Plan Projesi'nin 5'inci toplantısı Bayrampaşa Titanic Otel’de yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri, Foster+ Partners ve KEYM firması temsilcileri katıldı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Gaziosmanpaşa GOPAŞ Merkez Evleri'nde kura heyecanı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen GOPAŞ Merkez Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 72 milyon 500 bin TL'ye gayrimenkul satacak! 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan 1.800 metrekarelik gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden satılık 2+1 ve 3+1 daireler! 1 milyon 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan 45 adet 2+1 ve 3+1 daireyi 1 milyon 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti mecliste!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması nedeniyle oluşan mağduriyetlerin giderilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ile binalar yenilendi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile binaları yenilemeye devam ediyor. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden bina risk tespiti çağrısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında vatandaşlara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın lisans verdiği büro ve yapı denetim firmalarına “bina risk tespiti” yaptırmalarını söyledi. 

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kentsel Dönüşüm Haberi

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kentsel Dönüşüm


Gaziosmanpaşa Belediyesi yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir uyarı yaptı. Yapılan açıklamada Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşümün adalet ve uzlaşma ekseninden sapmadan, halkın haklarını koruyan ve kollayan bir anlayışla sürdürüldüğü belirtildi.



Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm adalet ve uzlaşma ekseninden sapmadan, halkımızın haklarını koruyan ve kollayan bir anlayışla sürdürülmektedir.


Hak sahiplerinin büyük çoğunluğunun onay verdiği kentsel dönüşüm projelerinin, birkaç hak sahibi tarafından engellendiği durumlarda kullanılmak üzere Bakanlar Kurulu’nca Belediyemize Acele Kamulaştırma Yetkisi verilmiş bulunmaktadır. Yaşanan gecikme ve ertelemeler nedeniyle, halkımızın çoğunluğunun ekonomik ve sosyal anlamda zarar görmesi üzerine Acele Kamulaştırma Yetkisi alınmıştır. Bu yetki kentsel dönüşüm projelerinin hızlı bir şekilde devam etmesi hızla devam etmesi amacıyla verilmiştir. Bu yetki kesinlikle halkımızın yararına ve lehine olarak sadece zorunlu hallerde...