26 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa hasarlı bina

Gaziosmanpaşa hasarlı bina

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi'nde 24 ailenin kaldığı 4 katlı bir apartmanın kolonlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı çatlama meydana geldi.

Osmaniye'de 10 bin ağır hasarlı bina 3 ayda yıkılacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından Osmaniye'de depremden etkilenen 10 bin ağır hasarlı bina 90 günde yıkılacak. 

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

5.8’lik İstanbul depremi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek, kontrollü olarak yıkılan Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

Siirt'teki depremde toplam 737 hasarlı bina tespit edildi!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde yaşanan 5 büyüklüğündeki depremde 680 az hasarlı, 5 orta hasarlı ve 52 ağır hasarlı bina olduğu belirtildi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden bina risk tespiti çağrısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında vatandaşlara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın lisans verdiği büro ve yapı denetim firmalarına “bina risk tespiti” yaptırmalarını söyledi. 

İzmir'de 124 ağır hasarlı bina tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İzmir'de 10 bin 287 binada gerçekleştirilen hasar tespit çalışmasında 124 ağır, 119 orta, 730 az hasarlı bina tespit edildi.

Gaziosmanpaşa’da toprak kayması nedeniyle bir bina tahliye edildi!

Gaziosmanpaşa’da temeli yeni atılan bir inşaatta yaşanan toprak kayması sebebiyle bir bina tahliye edildi...

Elazığ'da 24 bin 670, Malatya'da 10 bin 607 ağır hasarlı bina tespit edildi!

İçişleri Bakanı Soylu, Elazığ'da AFAD Koordinasyon Merkezinde yaptığı açıklamada, Elazığ'da 24 bin 670, Malatya'da 10 bin 607 ağır hasarlı bina tespit edildiğini söyledi.

Elazığ'da ağır hasarlı bina sayısı 8 bin 519'a ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ deprem alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında; "Toplamda yıkık, acil yıkılacak, ağır hasarlı bina sayısı 8 bin 519, bağımsız bölüm sayısı 19 bin 821'e ulaşmıştır" diye konuştu...

Elazığ’da 3 bin 200 ağır hasarlı bina yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Elazığ merkezli depreme için, “ Yıkık, acil yıkılacak ağır hasarlı bina sayısı 200, bağımsız bölüm sayısı da yaklaşık 10 bin 900’e ulaşmış durumda dedi.

Adana'da 1 yıkık, 2 ağır hasarlı, 9 hafif hasarlı bina tespiti yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adana'daki sağanak ve taşkınlarıyla ilgili olarak "İlk hasar tespit çalışmalarında 1 yıkık, 2 ağır hasarlı, 9 hafif hasarlı bina tespiti yaptık." dedi.

Murat Kurum: 611 hasarlı bina talebi ile karşı karşıyayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "AFAD'a bildirilen hasarlı bina veya hasarlı bina talebine ilişkin olarak, şu an itibarıyla 611 bina talebiyle karşı karşıyayız. Hasar ön tespitlerini bugün akşam itibarıyla ilgililerine bildirmiş olacağız" dedi...

Gaziosmanpaşa'da boşaltılan binada inceleme!

Merkez üssü Çanakkale Ayvacık'ta meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Gaziosmanpaşa'da boşaltılan 4 katlı bir bina, belediye ekipleri tarafından incelendi.

Gaziosmanpaşa hasarlı bina Haberi

Gaziosmanpaşa hasarlı bina

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi'nde 24 ailenin kaldığı 4 katlı bir apartmanın kolonlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı çatlama meydana geldi. Sokağa çıkan apartman sakinleri durumu belediye yetkililerine bildirdi. Zabıta ekipleri bodrum katında ve bazı dairelerin kolonlarda çatlakları tespit etti. Boşaltılan bina mühürlenirken, sokakta kalan apartman sakinleri ise hasarın metro çalışmaları sırasında olduğunu ileri sürdü. Metro inşaatının yetkilileri de binada inceleme yaptı. 



Yurt...