13 / 05 / 2024

gaziosmapaşa nüfus

gaziosmapaşa nüfus

Gaziosmanpaşa 488 bin 258 kişilik nüfusu ile Türkiye'nin 39 ilinden daha kalabalık çıktı...

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Ucuz pasaport için son 20 gün! Nüfus Müdürlüğü'nden açıklama

Pasaport dahil kamuda pek çok hizmet ve değerli kağıda gelecek yüzde 122 zam öncesinde vatandaşların pasaport yenileme talebi patladı. Nüfus Müdürlüğü talebin 5 kat arttığına dikkat çekerek kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Kanal İstanbul ile gelecek nüfus artışı kenti yaşanılamaz kılacak!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ali İpek, “Deprem riskine karşı önlem alınması gereken bu ortamda Kanal İstanbul gibi bir projenin konuşulmaması gerekiyor. Nüfus artıracak yeni bir kent projesinin İstanbul’u yaşanılmaz bir kent haline getireceği aşikar” dedi.

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne yeni bina!

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi amacıyla yeni bir bina inşa edilecek.

Zeytinburnu Nüfus Müdürlüğü binasının nereye inşa edileceği belli oldu!

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi nüfus müdürlüğünün yeni binası, ilçede bulunan okul bahçesine yapılacak. Binanın inşaatı için 18 Haziran 2019'da ihale yapılacak.

İnşaat, cari açığın kapatılmasında öncü sektör!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, "İnşaat, yarattığı katma değer ve istihdamla cari açığın kapatılmasında öncü sektördür" dedi.

Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü için yeni karar!

İstanbul’da kentsel dönüşümün en çok tartışıldığı ilçelerden biri olan Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü için yeni karar verildi. 

CarrefourSa Bayrampaşa'nın akıbeti belli oldu!

Carrefoursa’nın Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisi 145 milyon TL’ye Re-Pie’ın oldu. Carrefoursa Bayrampaşa'nın satışında sonra arazi üzerine ne yapılacağı merak konusu oldu. 

Bu yıl gayrimenkul altın çağını yaşayacak!

Türkiye'de, İstanbul'dan sonra en çok konut satışının Ankara'da yapıldığını açıklayan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça gayrimenkul sektörünün altın çağını yaşayacağını açıkladı. 

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği belli oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan mega projelerle ilgili açıklamalar yaptı. Arslan açıklamasında 3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği açıkladı. 

gaziosmapaşa nüfus Haberi

gaziosmapaşa nüfus
Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2012 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'yle yapılan sayıma göre Gaziosmanpaşa 488 bin 258 kişilik nüfusu ile, Türkiye'nin 39 ilini, İstanbul'un da 29 ilçesini geride...