05 / 05 / 2024

Gaziosmapaşa

Gaziosmapaşa

Gaziosmpaşa'da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM, Forum TEM AVM, Viaport Venezia ve Gaziosmapaşa Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çelik tarafından kuruldu.

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Işık Tadilat Tesisat Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Tadilat Tesisat Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa’da Recep ışık ve Osman Işık ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gaziosmapaşa Belediyesi 9.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Mülkiyeti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa, 9 milyon 514 bin 566 TL bedelle satılacak. Satışa konu arsanın ihalesi 13 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

We Haliç Gaziosmanpaşa yükseliyor!

109 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen We Haliç Gaziosmapaşa projesi 213 bin 433 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Öldürülen İzmit Körfez Köprüsü mühendisinin eşi gözaltına alındı!

Gaziosmapaşa’da 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen İlhan D.’nin, olaydan bir gün önce eski kız arkadaşı Murat Usluoğlu’nun eşi İ.U.’nun evine gelerek 2 saat kaldığı tespit edildi.

Essenora ne zaman bitecek?

Essenora Gaziosmapaşa'da yüzde 50 peşinde yüzde 7 indirim imkanı sağlanıyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Peki Essenora ne zaman bitecek?

Gaziosmanpaşa dönüşümünde imar planı süreci!

Avukat Mehmet Ali Keser Gaziosmanpaşa da yapılması planlanan Kentsel dönüşüme ilişkin olarak; Gaziosmapaşa'da 13 bölgede Bakanlar Kurulunun 24.12.2012 tarih ve 2012/4099 Sayılı kararıyla Riskli Alan ilan edilmiştir.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 160 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Gaziosmapaşa İlçesi'nde yer alan 614 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Gaziosmapaşa 2. Satış Memurluğu tarafından 19 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Gaziosmapaşa'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde başlayan Kentsel Dönüşüm proje kapsamında toplamda 588 daire bulunuyor. Toplam 15.000 m2 alana sahip alanda Essenora firması16 katlı 6 blok, 4 bloktan oluşan 34 adet teras evler yapılacak.

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats fiyat listesi!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmapaşa Küçükköy bölgesinde hayata geçirilen Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats fiyat listesi kapsamında yer alan dairelerin başlangıç fiyatı 326 bin TL olarak belirlendi...

Venedik Sarayları'nda 339 bin liraya 1 oda 1 salon! Peşinde yüzde 8 indirim!

Bayraktar ile Gürsoy yatırım tarafından inşa edilen ve İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmapaşa'da konumalndırılan Viaport Venezia'nın bir etabı olan Venedik Sarayları'nda fiyatlar 339 bin liradan başlıyor...

Gaziosmanpaşa Forum TEM AVM'nin havadan görüntüleri!

Gaziosmapaşa'da inşa edilen Forum Tem AVM www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Gaziosmapaşa Haberi

Gaziosmapaşa

Gaziosmanpaşa'da yer alan 4 projenin havadan görüntüleri için...