16 / 05 / 2024

gazipaşa girişimcileri

gazipaşa girişimcileri

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı - Ekonomik Yatırımlar Tebliği hakkında Antalya'nın ilçelerinde yapılan bilgilendirme toplantıları 2 Ocak 2014 tarihinde Alanya ve Gazipaşa'da yapılan toplantılarla sona erdi...

Genç girişimciler müjde! Bakanlık duyurdu: 250 bin TL'ye kadar, yüzde 100 hibe desteği sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, genç girişimcileri kırsala çekmeyi amaçlayan "Uzman Eller Projesi" kapsamında depremlerden etkilenen iller için 75 milyon TL'lik ek bütçe ayırdı.

Bankalar kesenin ağzını açtı! Bu habere hemen bakın

Gereksinim sahibi ve dar gelirli ailelere yapılan destekler gündemde yer alırken belediyelerde tabiri caizse yarışa girişti. Hangi belediyenin ne kadar destek yaptığı en çok araştırılan konular içindeyken merak edilen konu hakkındaki ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

CarrefourSA'dan girişimcilere patron olma fırsatı

Çeşitli konseptler altında bayilik sistemini genişletmeyi hedefleyen CarrefourSA, özellikle kadın girişimcileri destekleyerek 3 yıl içinde 1000 bayi hedefine ulaşmayı planlıyor. İşte yatırım maliyeti...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Zonguldak'ta binanın 4’üncü katına çıkan iş makinesi görenleri şaşırttı!

Zonguldak Gazipaşa Caddesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binanın 4’üncü katına çıkan paletli iş makinesi görenleri şaşırttı. 

Şırnak Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Millet Bahçeleri Projeleri kapsamında da Şırnak'ta çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şırnak'ta Gazipaşa Mahallesi'ndeki 120 bin metrekarelik alanda Millet Bahçesi'ni projelendiriyoruz" dedi.

gazipaşa girişimcileri Haberi

gazipaşa girişimcileri

Alanya'da Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında öğleden önce gerçekleştirilen toplantıya Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü İzzet Kaş, Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar ve yatırım yapmak isteyen Alanyalılar katıldı. Öğleden sonraki toplantı ise Gazipaşa Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Gazipaşa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Aslan ile yatırım yapmak isteyen müteşebbisler katıldı. 

Antalya'da 102 ekonomik yatırım projesi uygulandı Katılımcılara hibe desteği hakkında detaylı bilgi veren Şube Müdürü İzzet Kaş Programın 20 06 yılından bu yana uygulanmakta olduğunu ve 2015 yılına kadar uzatıldığını söyledi. 

Uygulanmaya başlandığı 2006 yılından bugüne kadar il bazında 102 ekonomik yatırım projesi uygulandığına işaret eden Kaş, projeler arasında mantar işlemeden keçi sütü işleme, zeytin yağı fabrikasından soğuk hava deposuna kadar çeşitli projeler olduğunu...