04 / 05 / 2024

Gazipaşa Hacımusa Çayı son durum

Gazipaşa Hacımusa Çayı son durum

Antalya Gazipaşa İlçesi, 3 üncü Derece Doğal Sit Alanı Hacımusa Çayı Taşkın Önleme Mendireğine ilişkin hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı...

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

İstanbul’un Haziran ayı enflasyonu açıklandı! Perakendede yıllık artış yüzde 55’i aştı!

İstanbul Ticaret Odası’nın açıkladığı Haziran ayına ait enflasyon verilerine göre bir önceki aya göre fiyatlar yüzde 3,46 oranında yükseldi.  En büyük artış  ise kültür, eğitim ve eğlence kalemlerinde gerçekleşti.

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Açılışa özel 1 ay ücretsiz seyahat imkanı sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı yarından itibaren ücretli tarifeye geçecek. Peki bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Ankara-Sivas YHT Hattı ücret tarifesi...

2023 Mayıs ayı fiyatı belli olan Nissan Juke’a 59.200 TL’ye varan zam geldi! Nissan Juke’un yeni fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’deki otomobil markaları her ay fiyat listelerini güncellerken, Nissan da araç fiyatlarında güncellemeye gitti. Hal böyle olunca, Nissan Juke’a mayıs ayı kapsamında tamı tamına 59.200 TL’ye varan zam geldi.

ABD enflasyon rakamı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı ABD enflasyon rakamı oranı ne, saat kaçta belli olacak?

ABD enflasyon oranı Nisan ayı verielri merak konusu olmaya devam ediyor. ABD enflasyon rakamı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı ABD enflasyon rakamı oranı ne, saat kaçta belli olacak?

Hyundai İ10’a mayıs ayı kapsamında şok fiyat! Hyundai İ10'nun güncel fiyatı ne kadar oldu?

Sıfır km Hyundai fiyatları yükselmeye devam ediyor. Hyundai, diğer aylarda olduğu gibi mayıs ayında da modellerine zam yaptığını duyurdu. Bu zamla beraber Volkswagen Hyundai İ10’a tam 54 bin TL zam geldi! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

TÜİK merakla beklenen verileri açıkladı! Mart ayında en çok onun fiyatı yükseldi! 

TÜİK Mart ayı enflasyonu ile alakalı verileri paylaştı. Açıklanan bilgiler bağlamında en çok ücret yükselişinin %19,90 seviyesi ile dana etinde olduğu kayıtlara geçti. En çok gerileme Karayolları ile şehirlerarası yolculuk taşımacılığında gerçekleşirken rakamlar %6,25 oranında gerileme oldu.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

TÜİK açıkladı! Ocak ayında konut satışları arttı mı, azaldı mı? Yabancılara konut satışı ne durumda?

TÜİK Ocak 2023 ayına dair konut satış istatistiklerini açıkladı. İşte ocak ayı konut satışına dair detaylar!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine özel Şubat açıklaması! Şubat ayı içerisinde bakmak lazım

Ziraat Bankası tarafından müşterilerini yakından ilgilendiren Şubat ayı açıklaması yapıldı. Banka tarafından yapılan açıklamada kampanyanın detaylarına yer verildi.

TOKİ yeni ay kura tarihleri peş peşe açıklandı! Şubat'ın ilk haftası o illerde kura çekilecek! İşte günü gününe kura...

TOKİ  İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekiliş heyecanı sürüyor. TOKİ yeni ay kura tarihleri peş peşe açıklandı. Şubat ayının ilk haftası yapılacak kura takvimleri belli oldu. İşte detaylar...

Ford Focus'a aralık ayında tam tamına 44 bin 600 TL zam geldi! Görenlerin dudağı uçukladı! 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Ford Focus aralık ayı fiyat listesi güncellendi. Ford Focus'a aralık ayında tam tamına 44 bin 600 lira zam geldi. Fiyatları görenlerin dudağı uçukladı! Peki Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? Ford Focus fiyatı kaç lira? 13 Aralık 2022 Ford Focus fiyat listesi.

Gazipaşa Hacımusa Çayı son durum Haberi

Gazipaşa Hacımusa Çayı son durum


Antalya Gazipaşa İlçesi, 3 üncü Derece Doğal Sit Alanı Hacımusa Çayı Taşkın Önleme Mendireğine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı, bakanlık tarafından 24 Nisan 2014 tarihinde naylandı.


Bugün askıya çıkarılan Antalya Gazipaşa Hacımusa Çayı Taşkın Önleme Mendireğine ilişkin imar planları 23 Haziran'da askıdan inecek.



Gülcihan YELKENCİ /...