09 / 05 / 2024

Gazipaşa Havalanı açılış töreni

Gazipaşa Havalanı açılış töreni

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak " ANA " ile Gazipaşa Havalanı açılış töreni için saat 13.20'de Antalya'ya geldi. Gazipaşa Havalanı açılış töreni bugün gerçekleştiriliyor...

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Selinus Sahili imara açılıyor!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yer alan doğal sit alanı statüs konumundaki Selinus Sahili yapılaşmaya açılıyor. Plajın koruma amaçlı imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi.

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Gazipaşa’daki Aksaray İşhanı yıkılıyor!

Gazipaşa’da bulunan Zonguldak Valiliği karşısındaki tarihi Aksaray İşhanı kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor. 

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Kültür Merkezi Projesi’nin temelini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağı törenle yarın atıyor.

Ankara Kurtuluş ve Gazipaşa kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Ankara İli, Beypazarı İlçesi, Kurtuluş ve Gazipaşa Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

TOKİ Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu aldı!

TOKİ Başkanlığı, Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu devraldı .TOKİ uzmanı Kadir Daşçı, Gazipaşa Belediyesi'nin öncülüğünde çalışmanın bu noktaya geldiğini söyledi.

Antalya Gazipaşa'ya TOKİ müjdesi!

Antalya Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Koru ve Bakırlı'da yer alan 172 dönümlük arsanın TOKİ'ye tahsis edildiğini söyleyen Pişkin, Gazipaşalı vatandaşların ev sahibi olacağı müjdesini verdi.

Almanlar yatırım için Gazipaşa'yı tercih ediyor!

Gazipaşa yabancıların tercihi olmaya devam ediyor. İlçede yerleşik olarak yaşayan vatandaşlar Gazipaşa'yı ikinci vatanları olarak görüyor.

Gazipaşa'ya dev AVM açılıyor!

Gazipaşa Sanayi Kooperatifi, AVM projesinden vazgeçmiyor. Başkan Efe, sermaye artırımı yaptıklarını ve yapı inşaat ruhsatı alarak AVM projesini kalıcı hale getireceklerini belirtti

FETÖ'nün Gazipaşa'daki yurdu, devlet tarafından hizmete açılacak!

Gazipaşa’da FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle el konulan inşaat halindeki yurt, devlet tarafından üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulacak. Böylelikle Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunu ortadan kalkmış olacak.

Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi ve yaşlı lokali geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’da engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak, sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali açıyor.

Gazipaşa Kahyalar imar planında en son ne zaman değişiklik yapıldı?

CHP'li Belediye Meclis üyelerinin Gazipaşa Belediyesi'ne verdikleri yazılı önerge, yıllarca belde belediyesi statüsünde kalan Kahyalar'ın imar planıyla ilgili acı gerçeği ortaya koydu.

Gazipaşa Havalanı açılış töreni Haberi

Gazipaşa Havalanı açılış töreni

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 13.20'de Antalya'ya geldi.


Erdoğan'ı Gazipaşa Havaalanı'nda Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve diğer yetkililer karşıladı.


Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da Antalya'ya geldi.


 Gazipaşa Havaalanı'nın açılışını yapacak Erdoğan, Manavgat toplu açılış töreni ile AK Parti il başkanlığı tarafından ANFAS Expo Fuar Alanında onuruna verilecek akşam yemeğine iştirak...