17 / 05 / 2024

gazipaşa havalimanı turizm festivalinde tanıtımı

gazipaşa havalimanı turizm festivalinde tanıtımı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) genel kurul sonrasındaki ilk toplantısı Faik Kaptanoğlu başkanlığında yapıldı. Turizmin gözbebeği Alanya 25 ayrı ülkede yapılacak olan turizm festivalinde tanıtılacak...

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

TÜİK açıkladı, Turizm geliri 20 milyar doları aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in yaptığı açıklama doğrultusunda yer alan rakamlara göre turizm geliri Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 20 milyar doları aştı. İşte TÜİK'in açıkladığı rakamlar...

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahes İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. taarfından kuruldu.

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

gazipaşa havalimanı turizm festivalinde tanıtımı Haberi

gazipaşa havalimanı turizm festivalinde tanıtımı


Turizmin gözbebeği Alanya 25 ayrı ülkede yapılacak olan turizm festivalinde tanıtılacak. Gazipaşa Haavaalanı ön planda tutarak Alanya'nın güzellikleri fuarlarda tanıtılacak.


Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) genel kurul sonrasındaki ilk toplantısı Faik Kaptanoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri; Elvan Güneş, Şükrü Cimrin, Ali Batuhan Çelik, Kerim Kılınç, İbrahim Sipahioğlu, Gürol Birgen, Murat Çeviker ve Kamil Köseoğlu katıldı. Toplantının en önemli gündemi, 2013-2014 dönemindeki 25 fuar katılımının görevlendirmesi oldu. 


Gazipaşa Havalimanı'nın Alanya tanıtımında çok önemli bir yere sahip olduğunun konuşulduğu toplantıda, deniz, güneş, kum turizmi dışında Alanya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin de tanıtılması, engelsiz kent vurgusu ve engelsiz kente uyumlu otel konseptinin vurgulanması, trekking (doğa yürüyüşü) alanlarının görsellerle tanıtımı, önemli fuarların yapıldığı şehirlerin caddelerinde ve alışveriş merkezlerinde Alanya tanıtılacak. Toplantıda, 25 fuarda...