03 / 05 / 2024

Gazipaşa içmesuyu yatırımları

Gazipaşa içmesuyu yatırımları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Gazipaşa’nın kanalizasyon ve içme suyu sorunlarını bir bir çözüyor. Birçok mahallede yapılan yüksek basınçlı sondaj sistemleriyle içme suyu sorunlarına kalıcı çözümler getiriliyor.

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Yemeniciler Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yemeniciler Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Parlar tarafından kuruldu.

Gazipaşa içmesuyu yatırımları Haberi

Gazipaşa içmesuyu yatırımları


İlçenin dört bir köşesinde faaliyetlerini sürdüren Gazipaşa ASAT Birimi, gerek kanalizasyon gerekse içme suyu hat döşeme çalışmalarıyla takdir topluyor. Son olarak İnceğiz Mahallesi’nde yüksek basınçlı sondaj kuyusu açan ASAT, 90 metrede suyu bulsa da daha verimli ve kaliteli suyu vatandaşlara ulaştırabilmek için 185 metreye indi. İnceğiz Mahallesi’ndeki tüm hanelerin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan çalışma sevinçle karşılandı. 


KALICI ÇÖZÜMLER GETİRİLDİ


ASAT’ın ilçede yürüttüğü sondaj çalışmaları bunlarla da sınırlı kalmadı. Karalar, Gökçebelen, Göçük ve Küçüklü mahallelerinde yapılan yüksek basınçlı sondaj çalışmalarıyla vatandaşların su sorunlarına kalıcı çözümler getirildi. Yine, Beyobası Mahallesi’ne bin metre, Korubaşı ve Hasdere mahalleleri arasına da 1500 metre içme suyu hattı döşendi. Gazipaşa’nın 11 merkez mahallesinde ise toplam 7 bin metre kanalizasyon hattı çalışması yapıldı.


100 YILLIK SU ÇİLESİ SON BULACAK


Yıllardır...