28 / 04 / 2024

Gazipaşa Özyiğit Otel açıldımı

Gazipaşa Özyiğit Otel açıldımı

Gazipaşa'da yeni yapılan 30 odalı ve 55 yatak kapasiteli Özyiğit Otel muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.İç Mimar Banu İlayda Özgenç ve Ersin Durdahanoğlu'nun iç ve dış tasarımını gerçekleştirdiği Özyiğit Otel herkesten tam not aldı.

1938'de Kalamış'a turistik bir otel projesi! Belediye otel inşaatı için etrafındaki arazileri istimlak etmiş!

1938'de Fenerbahçe Mesiresi Vekiller Heyeti kararı ile Kalamış'ta Belediye'ye ait olan araziye turistik bir otel inşa edilmek istenmiş.

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Gazipaşa Özyiğit Otel açıldımı Haberi

Gazipaşa Özyiğit Otel açıldımı

GAZİPAŞANIN önemli ailelerinden biri olan Özyiğit Ailesi tarafından yaptırılan 3 yıldızlı Özyiğit Otel'in açılışı yapıldı. Muhsin, Hüseyin ve Abdullah Özyiğit kardeşler tarafından açılan rahat ve konforuyla dikkat çekiyor. İç Mimar Banu İlayda Özgenç ve Ersin Durdahanoğlu'nun iç ve dış tasarımını gerçekleştirdiği Özyiğit Otel herkesten tam not aldı.

AÇILIŞ MUHTEŞEMDİ

Gazipaşa'da Milli Egemenlik Bulvarı üzerinde bulunan 3 yıldızlı Özyiğit Otel'in açılışı Cumartesi günü gerçekleştirildi. Otelin açılış kurdelesini Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, eski Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ve işyeri sahipleri birlikte kesti. Açılışa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, MHP İlçe Başkanı Mehmet Yüksel, Havalimanı Koordinatörü Cengiz Aşıklı, banka müdürleri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta işyeri sahipleri tüm misafirlerle tek tek ilgilendi. Açılışta Başkan Çelik, kısa bir açılış konuşması yaparak,...