10 / 05 / 2024

Gazipaşa yolu kapanıyor mu

Gazipaşa yolu kapanıyor mu

Gazipaşa Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu. İmar planı ve 3194 sayılı yasanın 18'inci maddesi halen uygulanmadı.

Artık  20-30 katlı bina devri kapanıyor! Açıklama ilk ağızdan geldi... İşte imarda yeni dönem!

Kahramanmaraş’ta 10 ili birden vuran deprem, bir an önce önlem alınması gerektiğini tekrar yüzlere çarparken,  hükümet kanadından da yeni önlemler geliyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, alınacak önlemleri tek tek açıkladı. Bundan sonra bir devir kapanıyor. İşte detaylar…

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Hilton İzmir kapanıyor! Hissedarlar arasında kriz!

Hissedarları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ata İnşaat ile Vakıflar Bankası’nın yer aldığı İzmir Enternasyonel Otelcilik A.Ş.’nin sahibi olduğu Hilton İzmir, kapanıyor. Hissedarlar ile işletmeci Hilton Grubu’nun yolları ayrıldı.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019?

Vatandaşların bayram dönemlerinde en çok merak ettiği konulardan biri de AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019 sorusu. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019, AVM'ler bayramda açık mı kapalı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta açılıyor Ocak 2019, AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Gazipaşa’daki Aksaray İşhanı yıkılıyor!

Gazipaşa’da bulunan Zonguldak Valiliği karşısındaki tarihi Aksaray İşhanı kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor. 

Türkiye'nin en büyük yurdu açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olan Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu tamamlanıyor. 10 bin kişilik açılışa hazırlanıyor.

Antalya Gazipaşa'ya yeni TOKİ projesi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’in girişimleri sonucu Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bakılar ve Koru mahallelerinde bulunan, Malmüdürlüğü’ne ait toplamda 144 dönüm araziye konut inşa etmete karar vermişti. 

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Gazipaşa yolu kapanıyor mu Haberi

Gazipaşa yolu kapanıyor mu

Cemburak Özgenç D-400 AntalyaMersin karayolu ile Gazipaşa Havalimanı yolunun birleştiği noktada yapılan sıcak asfalt, kaldırım ve yol çalışmalarının tapulu araziler üzerinde yapıldığını savundu. Hak sahibi vatandaşların yakın zamanda bu kavşağı kapatabileceğini ileri sûren Özgenç. yerel yönetimleri uyardı. Kendi dönemlerinde bölgeye ilişkin yapılan imar planının, kapanan Kahyalar Belediyesi taralından onaylanmadığını hatırlatan Özgenç, şöyle dedi: "Şimdi bu belediye kapatıldı Engel kalktı, ancak yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen, imar planı ve 3194 sayılı yasanın 18'inci maddesi halen...