27 / 04 / 2024

gazze konut teslimi

gazze konut teslimi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın Gazze'de hayata geçirdiği 320 konut, Filistinlilere teslim edildi.

TOKİ'den konut teslimi bekleyenler dikkat, 3 proje için Mart 2024 müjdesi geldi! TOKİ hangi projeleri teslim edecek?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 3 yeni projesi için teslim müjdesi geldi. işte TOKİ tarafından teslim edilecek o projeler...

İsrailli inşaat şirketinin Gazze'deki konut reklamı akıllarda soru işareti bıraktı! 

İsrailli bir inşaat şirketi, Gazze'de konut reklamını yayımlaması akıllara soru işareti bıraktı. 

Gazze'de 37 günde 41 bin 30 konut tamamen yıkıldı!

Gazze Şeridi'ndeki hükümetin  bölgedeki duruma ilişkin yazılı açıklamaya göre İsrail'in 37 gündür devam eden saldırılarında 41 bin 30 konut tamamen, 222 bin 120 konut ise kısmen yıkıldığı açıklandı. 

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. Peki Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 2 bin konut yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında 2 bin konut yıkıldı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 1800 konut zarar gördü!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında toplamda onlarca bina yıkıma uğradı. Yaşanan son gelişmelere göre, 1.800 konut zarar gördü.

Gazze Hükümet Bilgilendirme Ofisi: Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur!

Gazze Şeridi'ndeki Hükümet Bilgilendirme Ofisi, konut kulelerinin bombalanması ve sivillere karşı işgal güçlerinin işlediği suçların devam ettirilmesine ilişkin açıklama yaptı. Ofisten yapılan açıklamada ,"Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur" denildi.

Nef Reserve Hebil satışa çıktı! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren ve birçok projeye imza atan Nef, Reserve Hebil projesini satışa sundu. Projede fiyatlar 669 bin Euro'dan başlıyor...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi"nin yer teslimi yapıldı.

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Nef, 2019’da 2 bininci konutu teslim etti!

Son 4 yılda 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, konut teslimlerine 2019 yılında da devam ediyor...

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.

İnistanbul Topkapı'da 2 bin konut teslim edilecek!

Yaklaşık 6000'in üzerinde konut teslimi yapan Nef, yeni konutların teslimine 2019'da da devam ediyor. Nef, İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinde de 404 konutun teslimine başladı.Tüm etapların tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerin

gazze konut teslimi Haberi

gazze konut teslimi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın Gazze'de yapımını tamamladığı 320 konut, Filistinlilere teslim edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Mufid el-Hasayine, anahtar teslimi için Gazze'de düzenlenen törende yaptığı açıklamada, TİKA tarafından yaptırılan konutların, Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın talimatıyla İsrail'in 2014 yılındaki saldırılarında evlerini kaybedenler ile yoksul Filistinli ailelere teslim edildiğini belirtti.

Bölgedeki yoksul aileler için yeni konutların inşa edilmesi konusundaki temennilerini dile getiren Bakan Mufid el-Hasayine, "TİKA başta olmak üzere Türkiye'nin Filistin halkına sağladığı destekten çok memnunuz." diye konuştu. Hasayine, konuşmasının ardından yüzlerce Filistinli aileye evlerinin anahtarlarını teslim etti.

Gazze'nin güneyinde halk arasında Hucr ed-Dik olarak bilinen Vadi Gazze köyünde inşaatı tamamlanan 320 konut, imzalanan anlaşmayla çarşamba Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanlığına teslim edilmişti.

TİKA, İsrail'in Gazze'ye 2014...