02 / 05 / 2024

Geberit kumanda kapakları

Geberit kumanda kapakları

Geberit, modern banyolar için geliştirdiği tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile teknoloji ve konforu aynı anda sunuyor. Sigma70, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları!

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları...Kusursuz fonksiyonlarıyla banyolara yeni bir soluk getiren Geberit, banyolarında fark yaratmak isteyenlere yaratıcı ve de modern alternatifler sunuyor.

Geberit Sigma60 ile banyolara farklılık ve şıklık katıyor!

Banyolar için çağdaş tasarımlar sunan Geberit, tasarım ve teknolojiyi yepyeni rezervuar kapaklarında birleştiriyor...

Korkmaz A328 1800 W Tostkolik Izgara ve  Tost Makinesi'nde efsane indirim kampanyası! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Korkmaz A328 1800 W Tostkolik Izgara ve  Tost Makinesi, iki işlevi birden görür. 180 derece açılan granit kapakları sayesinde tost makinesinde ızgarada yapılabilir. Peki Korkmaz tost makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her köşesi tertemiz olsun diyen ev hanımları için Arnica,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle ön plana çıkıyor. Tutma sapında bulunan kumanda sayesinde cihazı çalıştırmak, kapatmak ve derecesini arttırıp - azaltmak mümkün hale geliyor.

Küresel konut krizi kapıda! Konut fiyatları ne olacak? Ev alacakları da ev sahiplerini de ilgilendiriyor!

Kapakları ile çok konuşulan Londra merkezli haftalık haber, uluslararası ilişkiler ve ekonomi dergisi The Economist, küresel konut krizinin kapıda olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Samsung’dan kişiselleştirilebilir Bespoke buzdolapları! Alt ve üst kapaklar için 4 farklı renk ve desen! 

Samsung, kullanıcı odaklı Bespoke felsefesinden ilham alan, kişiselleştirilebilen tasarıma sahip, yeni Bespoke serisi buzdolaplarının tanıtımını gerçekleştirdi. İşte Samsung Bespoke buzdolabı serisi özellikleri...

Bosch'ta yeni tasarım süpürgeler! 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Elektrik süpürgelerinde uzaktan kumanda ile kontrol özelliği yaygınlaşırken Bosch'tan yeni nesil elektrik süpürgelerini topladık. Sezonun süpürge fiyatları şöyle... 

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

İngiliz Mimarlar Kraliyet Enstitüsü onursal üyesi Hanif Kara İstanbul'da!

Zamanın Ötesinden Tasarım Kâşifleri etkinliği kapsamında Geberit’in davetlisi olarak İstanbul’a gelen Strüktür Mühendisi Prof. Dr. Hanif Kara, mimarlık ve strüktürel tasarım kavramları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Strüktür mühendisi Hanif Kara Türkiye’de!

Mimarlık ve strüktürel tasarım kavramlarında konuşulan Hanif Kara, Geberit’in davetlisi olarak ‘Zamanın Ötesinde Tasarım Kâşifleri’ etkinliği kapsamında Türkiye’ye geliyor. Hanif Kara, 10 Aralık Salı günü İTÜ Maçka Kampüsünde, mimarlar, mimarlık öğrencileri, mühendisler ve tasarımcılarla bir araya g

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

İstanbul'daki yarım kalan metro hatları ne olacak?

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarım kalan metro hatları ile ilgili açıklama yaptı.

Geberit bursunun kazananı Alihan Sağlam oldu!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek oluyor. Bu yıl bursu kazanan kişi Alihan Sağlam oldu.

Konuşarak kumanda edilen beyaz eşyalar geliyor!

Beyaz Eşya Yan Sanayicileri Derneği (BEYSAD) Başkanı Şeref Burak Özaydemir, sanayinin teknolojik dönüşümünde öncü potansiyele sahip beyaz eşyada akıllı ve bağlantılı ürünlere geçiş yaşandığını belirtti.

Geberit kumanda kapakları Haberi

Geberit kumanda kapakları

Geberit, modern banyolar için geliştirdiği tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile teknoloji ve konforu aynı anda sunuyor.  "Design Plus powered by ISH" ödüllü Sigma70, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.   


Tasarım ve modern banyo sistemleriyle banyo mimarisini yeniden yorumlayan Geberit, tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile sektördeki farkını ortaya koyuyor. 


Zarif ve pürüzsüz tasarımıyla paslanmaz çelik veya camdan yapılmış yüzey seçenekleri sunan Sigma70, özel aletler gerektirmeden kolaylıkla monte edilebilme özelliğiyle kullanıcısının beğenisini kazanıyor. Öte yandan Sigma70, elektrik bağlantısına veya pile gerek duymaksızın, yumuşak bir baskıyla harekete geçen servo hidrolik sistemi sayesinde deşarj sürecini hızlıca başlatabiliyor. 


Sürdürülebilir bir gelecek için, Sigma70

Ayrıca banyolarda hijyene önem verenlerin beklentisini bir üst skalaya taşıyan Geberit Sigma70, çift kademeli deşarj sistemi...