06 / 05 / 2024

Geberit Türkiye bayileri

Geberit Türkiye bayileri

Geberit Türkiye bayiler toplantısı Türkiye’nin her bölgesindeki bayilerin katılımı ile Kıbrıs’ta gerçekleşti. Girne'de yeni açılan Elexus Otel'de düzenlenen bayi toplantısının odak noktası sürdürülebilirlik oldu.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Strüktür mühendisi Hanif Kara Türkiye’de!

Mimarlık ve strüktürel tasarım kavramlarında konuşulan Hanif Kara, Geberit’in davetlisi olarak ‘Zamanın Ötesinde Tasarım Kâşifleri’ etkinliği kapsamında Türkiye’ye geliyor. Hanif Kara, 10 Aralık Salı günü İTÜ Maçka Kampüsünde, mimarlar, mimarlık öğrencileri, mühendisler ve tasarımcılarla bir araya g

Emlak İstasyonu, Türkiye geneli bayileriyle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni bayileri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Total Türkiye'de 550 istasyona ulaşmayı hedefliyor!

Demirören Holding, Total bayileri ve çalışanlarıyla yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı. Total Türkiye, 452 istasyonluk dağıtım ağını 2017 yılı sonuna kadar 550’ye çıkarmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Geberit Türkiye bayileriyle buluştu Kıbrıs'ta buluştu!

Geberit Türkiye bayiler toplantısı Türkiye’nin her bölgesindeki bayilerin katılımı ile Kıbrıs’ta gerçekleşti. Girne'de yeni açılan Elexus Otel'de düzenlenen bayi toplantısının odak noktası sürdürülebilirlik oldu.

Doriva Türkiye'de bayilik vermeye başladı!

Vefa Holding'ten yapılan açıklamaya göre, kendine özgü tasarımlara sahip Doriva, Türkiye genelinde yeni bayileri ile daha da güçlenmeyi hedefliyor.

Geberit Türkiye 2015 yıl sonu yüzde 27 büyümeyi hedefliyor!

Geberit, sürdürülebilirlikle büyüyecek Son birkaç yılda, her yıl yüzde 35'lik bir büyüme gösteren Geberit Türkiye, 2015 yılı sonunda, geçtiğimiz yıla göre yüzde 27 büyümeyi amaçlıyor.

Ideal Standard Türkiye Başarı Ödülleri verildi!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International; Türkiye'de en yüksek ciro performansı sergileyen bayilerini ödüllendirdi. Ödül töreninde İstanbul, Bodrum, Antalya ve Ankara bayileri birinci oldu.

Alfemo’nun Türkiye Bayileri 2014 2. yarıyıl toplantısında buluştu!

Alfemo’nun Türkiye Bayileri 2014 2. Yarıyıl Toplantısında buluştu. Türkiye’de tasarım mobilyanın en önemli markalarından Alfemo 1-2 Mayıs 2014 tarihlerinde bayilerini İzmir Torbalı’da bulunan üretim tesislerinde ağırladı.

GROHE Türkiye bayileri KKTC’de biraraya geldi!

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımı tedarikçisi olan GROHE’nin Türkiye’deki 28 bayisi KKTC Merit Park Otel’de bir araya gelerek şirket yetkilileri ile 2013 yılı değerlendirmelerini ve 2014 yılı stratejilerini paylaştılar...

Geberit, Türkiye'deki pazar payını artıracak!

İsviçreli tesisat devi Geberit, sunduğu yenilikçi ürünleri ile Türkiye'deki pazar payını artıracak

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Geberit Türkiye bayileri Haberi

Geberit Türkiye bayileri

Geberit Türkiye bayiler toplantısı Türkiye’nin her bölgesindeki bayilerin katılımı ile Kıbrıs’ta gerçekleşti. Girne'de yeni açılan Elexus Otel'de düzenlenen bayi toplantısının odak noktası sürdürülebilirlik oldu. Geberit’in tüm dünyada faaliyet gösterdiğini vurgulayan ‘Her yerde’ ana konsepti kapsamında ilerleyen toplantıda yeni ürünler tanıtılırken, tüm departman müdürleri tarafından 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi ve 2016 yılına yönelik planlar konuşuldu


Geberit, geçtiğimiz günlerde banyo ve boru grubu bayileriyle bir araya geldi. Ana konseptin ‘Her yerde’ mottosu olduğu toplantının odak noktası sürdürülebilirlik oldu. Türkiye’nin her bölgesindeki bayilerin katılımı ile Kıbrıs Girne'de yeni açılan Elexus Otel'de gerçekleştirilen bayi toplantısına 120 kişi katıldı. 2015 çalışmalarının değerlendirilerek 2016 yılı hedeflerinin konuşulduğu toplantının açılış konuşmasını Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu yaptı. Kazazoğlu konuşmasında “İsviçre kalitesini dünyanın her yerinde sunan...