12 / 05 / 2024

Gebze Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi

Gebze Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi

Turgut İlaçları A.Ş tarafından; Kocaeli Gebze'de Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi projesi için 19 Şubat 2015 günü saat 11:00 'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

Genveon İlaç Novartis'in Gebze'deki ilaç tesisini satın aldı! 

İlaç sektörünün önemli markalarından Genveon İlaç, Novartis’in Gebze’deki tesisini satın aldı.

Gebze Hünkar Çayırı yapılaşmaya açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yer olan 133 dönümlük Gebze Hünkar Çayırı ranta açılıyor.

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son durum görüntülendi!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapım çalışmaları devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattı havadan görüntülendi.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı bitti!

Darıca'daki kışla Millet Bahçesi oluyor! Gebze Belediyesi tarafından 4 bin 788 metrekare alanda inşa edilen Ulus Semt Polikliniği'nde sona yaklaşıldı. Kaba inşatı biten poliklinik açılışa hazırlanıyor. 

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son 10 kilometre!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapımı devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattının tamamlanmasına 10 kilometre kaldı.

Gebze Sultanorhon yeni imar bekliyor!

Gebze Sultanorhan Mahallesi'nde çarpık yapılaşmanın artması vatandaşları rahatsız ediyor. Bu mahallede yaşayan vatandaşlar yeni imar planının olmamasına tepki gösteriyor.

Gebze ve Darıca Askeri Kışla Arazileri halka kazandırılacak mı?

Gebze ve Darıca Askeri Kışlaları'nın TOKİ'ye devredilmemesi için mücadele veren Bakan Işık, kışlaların halkına kazandırılması için en etkili makamda. Gebze ve Darıca kamuoyu, askeri alanların bölge halkına devredilmesini istiyor.

Gebze ve Darıca Askeri Kışla Arazileri'nde son durum!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan iki ilçede bulunan askeri arazini tedirgin edici olduğunu söyledi. Tarkan'ın TBMM gündemine taşıdığı Gebze ve Darıca Askeri Kışla Arazileri ile ilgili Milli Savunma Bakanı'nın verdiği yanıtı açıkladı.

Gebze'de askeri kışla arazisi TOKİ'ye devredildi!

Gebze'deki 640 dönümlük askeri kışla arazisinin tamamının TOKİ'ye devredildiği ortaya çıktı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bölgede 350 dönümlük kışla park yapılacağını açıklamıştı.

Onko Koçsel İlaçları, Gebze'de fabrika açtı!

Onko Koçsel İlaçları, Gebze’de, Türkiye’de sınırlı sayıda üretilen ya da hiç üretilmeyen yüksek aktiviteli ürünler için ileri teknolojiye sahip farmasötik ilaç fabrikasını açtı. 100 milyon Euro’ya mal olan fabrikada yerli kanser ilacı üretilecek.

Gebze'de Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

Turgut İlaçları A.Ş tarafından; Kocaeli Gebze'de Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi projesi için 19 Şubat 2015 günü saat 11:00 'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Turkcell Superonline Gebze'ye veri merkezi kuruyor!

Kocaeli'yi 455 kilometre fiber ağla donatan Turkcell Superonline, geleceğin TV platformu Turkcell TV Plus'ı Ramada Plaza'da yapılan toplantı ile tanıttı. Gebze'ye veri merkezi kuracaklarını duyurdu.

Gebze Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi Haberi

Gebze Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi

Turgut İlaçları A.Ş tarafından; Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Güzeller Mahallesi, Gebze OSB Tembelova Alanı, 30.L.2.C Pafta, 2850 Ada, 6 Nolu parselde Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Konferans Salonu

Toplantı Saati: 11:00

Toplantı Tarihi:19/02/2015

Proje Sahibi: Turgut İlaçları...