04 / 05 / 2024

Gebze-Bursa

Gebze-Bursa

Anadolu Ajansı, İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek, otoyol projesinin Gebze-Bursa kesimindeki çalışmaları helikopterden görüntüledi

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze-İzmir Otoyolu konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarını katladı!

Endeksa, Gebze-İzmir Otoyolu projesi güzergahında bulunan Bursa ve İzmir‘de konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarındaki değer artış oranlarını açıkladı...

İzmir-İstanbul Otoyolu’nda sona doğru!

İzmir-İstanbul karayolu ulaşım süresini 9 saatten 3 saate indirecek İzmir-İstanbul Otoyolu projesinin Gebze-Bursa kesimi de hizmete girdi.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu 102 bölgenin fiyatlarını artırdı!

Gebze'den başlayıp Osman Gazi Köprüsü'nden Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa kentlerini takip ederek İzmir'e inen Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun geçtiği araziler, kimi yerlerde 4 katına varan oranlarda değerlendi.

Bursa'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 20 arttı!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, Bursa'nın, Türkiye arsa ve konut sektörünün parlayan yıldızı olduğunu ileri sürerek, bunun sebeplerini; Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu ile hızlı tren projesine, İstanbul'a yakınlığına bağladı.

Körfez Geçiş Köprüsü İMO tarafınan incelendi!

Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfezi’ne inşa edilen Körfez Geçiş Köprüsü inşaat sahasına, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube üyeleri tarafından teknik gezi düzenlendi.

Körfez Köprüsü'nün Gebze-Bursa kısmı 2016'da açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatındaki tüm imalatların tamamlandığını ve montaj safhasına geçildiğini söyledi..

1993 yılında Gebze'nin İstanbul'a bağlanması tartışılmış!

1993 yılında Gebze'nin İstanbul'a, Yalova'nın Bursa'ya bağlanması tartışılmış. Önerinin kabul edilmesiyle iki vilayetin sınırları değişecekmiş. Dönemin Valisi Hayri Kozakçıoğlu, İstanbul'un Ankara'dan değil, İstanbul'dan yönetilmesi gerektiğini söylemiş.

Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu projesi konut ilanlarını artırdı!

İstanbul ile İzmir'i birbirine bağlayacak Gebze - Bursa - İzmir Otoyolu projesi geçeceği bölgelerdeki konut ilanlarını patlattı. Proje özellikle İzmit, Bursa ve İzmir'de konut ilanlarında artış yaşanmasına sebep oldu.

Profsan 2014'te 5 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Boru profili ve çelik imalatı yapan Profsan; üretiminin yüzde 30'unu ihracata yüzde 70'ini ise iç piyasaya kanalize ediyor. Firmanın İstanbul Tuzla, Gebze. Bursa, Manisa ve Kocaeli'de bayilikleri yer alıyor..

Makyol Gebze İzmir otoban yol yapım çalışmalarına ara verdi!

Şiddetli kar yağışları ulaşımı etkilerken, Gebze İzmir otoban yol yapım çalışmasını sürdüren Makyol firması, Gemlik Bursa arasında sürdürdüğü çalışmalarına ara verdi.

Beyçelik Gestamp Gebze fabrikasının bir kısmını Bursa'ya taşıdı!

ThyssentKrupp'un Gebze fabrikasını 2012 yılında alarak burada otomotiv sanayi için aks, motortraversi ve salıncak kolları üretimi yapan Beyçelik Gestamp, buradaki fabrikanın bir kısmını Bursa'ya taşıdı.

Fikri Işık: Gebze-Bursa yarım saat olacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "İzmit Körfez Geçiş Köprüsü bütün hızıyla ilerliyor. 2015'in Aralık ayında artık Bursa'ya Gebze'den yarım saatte ulaşacağız" dedi...

Gebze-Bursa Haberi

Gebze-Bursa

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, helikopterle, Orhangazi-Samanlı tünelinin yapım çalışmaları ve Körfez Geçişi Asma Köprü yapımında, Köprü Güney Ankraj Bölgesi altyapı çalışmaları ve Kuzey Kulesi'nin deniz içinde temel kazısının başlatıldığı Gebze– Bursa otoyol güzergahını, havadan inceledi.


Bakan Yıldırım'ın helikopterle yaptığı inceleme gezisine eşlik eden AA muhabirinin objektifine,Gebze-Bursa otoyol güzergahında dikilen viyadük ayakları ve Orhangazi-Samanlı tünelinin yapım çalışmaları net bir şekilde yansıdı. Ayrıca Körfez Geçişi Asma Köprü yapımındaki Köprü Güney Ankraj Bölgesi altyapı çalışmaları da kayda geçti.


Bursa kısmı 2015'e bitecek


Projenin, Avrupa'da en büyük, dünyada devam eden ikinci en büyük altyapı projesi olduğunu belirten Yıldırım, ''Hedefimiz, 2015 yılı içerisinde otoyolun özellikle Bursa'ya kadar olan kısmını tamamen bitirmek'' diye...