16 / 05 / 2024

Gebze Darıca satılık fabrika

Gebze Darıca satılık fabrika

Gebze 1. İcra Dairesi, Darıca İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde bulunan fabrikayı icradan satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 27 milyon 649 bin 816 TL olarak belirlendi.

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılıyor!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze-Darıca Metro Hattı'nın, Gebze ve Darıca arasında kalan bölümünün 2022 yılı sonunda, tamamının ise 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gebze-Darıca Metro Hattı yaklaşık 15,6 kilometre uzunluğunda çift hat sistem olmak üzere, 12 istasyon, bir depo sahasından oluşuyor" dedi ve hattın 2023'te açılmasının planlandığını belirtti.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Gebze-Darıca metro hattı projesi mecliste!

Gebze-Darıca metro hattı projesinin maliyetinin gözden geçirilmesine ve Bakanlığın 2019 yılı için belediyeler yerine üstlendiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze-Darıca Metro Hattı projesi görücüye çıktı!

Tarihinin en büyük yatırımını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metro Hattı projesini görücüye çıkardı.

Gebze-Darıca Metro Hattı'nın temeli 20 Ekim'de atılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze-Darıca arasında inşa edilecek Gebze Darıca Metro Hattı'nın temeli 20 Ekim Cumartesi günü saat 10:30'da atılacak.

Gebze Darıca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze-Darıca arasında hayata geçirilecek olan metro hattının yapım ihalesi gerçekleştirildi. 

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Cadde Alyans satılık daire!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Cadde Alyans Gebze Evleri 2019 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Gebze Cadde Alyans satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Gebze-Darıca Metrosu'nun ihalesi 2018'in ilk yarısında!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze-Darıca Metro Hattı projesini masaya yatırdı. Bayram metro projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada projenin 2018'in ilk yarısında ihaleye çıkacağını belirtti.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

Gebze-Darıca Metro Projesi kente değer katacak!

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımına yönelik dev projeleri hayata geçirmeye devanı ediyor. Bu kapsamda kent merkezinde Akçaray tramvay hattı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Gebze- Darıca Metro Projesi için kolları sıvadı.

Gebze Darıca satılık fabrika Haberi

Gebze Darıca satılık fabrika

Gebze 1. İcra Dairesi, Darıca İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde bulunan fabrikayı 27 milyon 649 bin 816 TL icradan satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 19 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

T.C.GEBZE1. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZLARININ AÇIK ARTIRMA İLANI

1.NOLU TAŞINMAZIN:

İMAR DURUMU: Kocaeli İli, Darıca İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 1365 ada 2 ve 3 parselin, 1/1000 ölçekli imar planında, Konut Dışı Sanayi Alanında kaldığı, TAKS: 0,50 - KASK: 0,50 - ayrık nizam Hmaz: 10,50 m olduğu belirlenmiştir.
ÖZELLİKLERİ: Taşınmazlar, Darıca İlçesi, Osmangazi Mahallesi, Sanayi Bölgesinde kalmakta olup birbirine bitişik durumda imar uygulaması görmüş parsellerdir. Kuzeyde Saygın Sokak, güneyde Kanuni Sokağa cepheli konumda olup çevrelerinde Sarkuysan Bakır, Bekirkap Kapak, Kroman Çelik, ÇayırovaBoru gibi fabrikalar bulunmaktadır. 2 ve 3 nolu parsellerin, etrafı duvarlarla çevrili, girişinde güvenlik binası ile birlikte idari bina, üretim...