29 / 04 / 2024

Gebze halkalı ne zaman tamamlanacak

Gebze halkalı ne zaman tamamlanacak

İspanyol OHL firmasının yarım bıraktığı Gebze-Halkalı banliyö hattını Çelikler Holding tamamlayacak. Bakanlık firmaya 24 ay süre tanıdı, bu durumda Gebze-Halkalı banliyö etabının en iyi ihtimalle 2017 yılında hizmete girmesi öngörülüyor.

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

TOKİ Gebze kura çekimi sonuçları açıklandı mı 2020? 

TOKİ Gebze kura çekimi sonuçları açıklandı mı 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Gebze kuraları ne zaman çekilecek? İşte TOKİ Gebze kura çekimi sonuçları 2020...

Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın Gebze Metrosu’nun son durumunu masaya yatırdı. Peki Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Marmaray’a göre taşındık!

İstanbul’da evini taşımak isteyenlerin ilk tercihi toplu ulaşım güzergahlarına yakınlık oluyor. Yılın ilk yarısında Mart ayında açılan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı güzergahlarına olan taşınmalar öne çıktı....

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı emlak fiyatlarını uçurdu!

76 kilometre uzunluğundaki Gebze-Halkalı tren hattı açıldı. Hat, konut fiyatlarını da etkiledi. İstasyon bulunan ilçelerde fiyatlar yüzde 100’ü aşan oranda artış gösterdi..

TOKİ Gebze Kirazpınar 2019 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gebze Kirazpınar 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Gebze Kirazpınar 2019  TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Gebze Kirazpınar 2019 kura tarihi 2019 detayları...

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

İstanbul'a 233 kilometre raylı sistem kazandırdık!

AK Parti'nin Gaziosmanpaşa mitingde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu güne kadar İstanbul'da 19 kilometre tünel,  bu hafta açtığımız Gebze-Halkalı hattıyla birlikte 233 kilometre raylı sistem kazandırdık. Hedefimiz şehrimizi 190 kilometrelik tünel'' dedi.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ile o ilçenin kaderi değişecek!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Gebze-Halkalı Marmaray hattı İstanbul ulaşımına büyük rahatlama sağlarken bir ilçenin de kaderini değiştirecek.

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı seferlerine başlanıldı. Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı. 

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı nerelerden geçecek?

Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Kartal'da gerçekleştirildi. Peki Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı nerelerden geçecek? İşte, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın durakları... 

Binali Yıldırım, Gebze-Halkalı Banliyö trenini kullandı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım,  Gebze-Halkalı Banliyö trenini kullandı... 

Gebze halkalı ne zaman tamamlanacak Haberi

Gebze halkalı ne zaman tamamlanacak

İSTANBUL' da Marmaray projesinin ikinci fazı olan "Kazlıçeşme-Halkalı" ve "Ayrılıkçeşme-Gebze" etaplarının yapımının ispanyol OHL firmasının işi durdurması nedeniyle çıkmaza girdiğini öğrenilmişti. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu gelişme üzerine Ulaştırma Bakanlığı açıklama yaparak olayı doğrulamış ancak yapım sürecinin sekteye uğramayacağını savunmuştu.


 

AÇILIŞ EN ERKEN 2017'DE 


İstanbulluların sabırsızlıkla beklediği, 2015 yılında hizmete girmesi gereken Marmaray'ın Gebze-Halkalı banliyö hattını bu kez Çelikler İnşaat'ın üstlendiği ortaya çıktı. 



Üst düzey bir TCDD yetkilisinin verdiği bilgiye göre, maliyet artışını bahane ederek işi durduran İspanyol OHL firmasının yarım bıraktığı projeyi Ankara merkezli Çelikler Holding tamamlayacak. Bakanlığın sözkonusu projeyi tamamlamak için firmaya 24 ay süre tanıdığı, bu durumda Marmaray'ın Gebze-Halkalı banliyö etabının en iyi ihtimalle 2017'de hizmete girebileceği öngörülüyor. 

Aynı yetkili, Çelikler İnşaat'la İspanyol OHL firması arasında devir teslimle ilgili görüşme...