29 / 04 / 2024

Gebze Huzurevi ne zaman tamamlanacak

Gebze Huzurevi ne zaman tamamlanacak

Gebze Huzurevi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'den 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

Doğuş GYO portföyündeki Gebze Center AVM'den 2021 yılı sonunda elde edilen toplam kira gelirleri 46,9 milyon TL oldu.

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Reysaş GYO Gebze'deki açık deposunu 4.1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli ili Gebze ilçesi Muallim Mahallesi 434 ada 8 parselde yer alan 5 bin 404,38 metrekare arsa üzerindeki açık depolama alanının tamamı "S.S.Haydarpaşa Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi"ne 10 seneliğine kiraya verildi. 

Gebze Huzurevi Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Gebze Huzurevi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum ne?

Her gün iş için Kocaeli ile İstanbul arasında seyahat eden 1,3 milyon kişiyi trafik stresinden kurtaracak olan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatı hızla ilerliyor...

TOKİ Gebze kura çekimi sonuçları açıklandı mı 2020? 

TOKİ Gebze kura çekimi sonuçları açıklandı mı 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Gebze kuraları ne zaman çekilecek? İşte TOKİ Gebze kura çekimi sonuçları 2020...

Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın Gebze Metrosu’nun son durumunu masaya yatırdı. Peki Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru detayları!

TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kocaeli Gebze 2020 fiyatları ne kadar?

Gebze Huzurevi ne zaman tamamlanacak Haberi

Gebze Huzurevi ne zaman tamamlanacak

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kırşehir iline yapılan kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tarhan, sorusunun Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tarhan, ''2015 yılında dönemin Kocaeli SHÇEK Müdürü Bekir Yümnü tarafından, Gebze Barış Mahallesi sınırlarında yeni yapılacak 200 yataklı huzurevini projesinin bittiği ve ihale aşamasına geldiği basın açıklaması ile duyurulmuştur. İnşaat için 7 dönüm yer aldığı ve 20 milyon ödenek tahsis edildiği açıklanan Gebze Huzurevi Projesi bugüne kadar gerçekleştirilmemiştir'' diye konuştu. 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'ın soruları:
1- Gebze Barış Mahallesi'nde inşa edilmesi planlanan Huzurevi projesi hangi aşamadadır? Zemin sorunları nedeniyle daha önceden belirlenen alanda inşa edilmediği iddia edilen huzurevi için yeni bir yer tahsisi edilecek midir?
2- Zemin etüdünün uygun olmadığı belirtilen...