27 / 04 / 2024

Gebze Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi yol çalışmaları

Gebze Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, Gebze'deki ulaşım sıkıntısı yaşanan noktalarda hayata geçirdiği hizmetlerine bir yenisini ekliyor. Bu doğrultuda Gebze Kirazpınar'da bulunan ve vatandaşların sorun yaşadığı Yeni Bağdat Caddesi'nde yol çalışmasına başlandı.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Kütahya Milli Emlak'tan 9.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Hacıazizler, Parmakören ve Kirazpınar mahallelerinde bulunan Hazine'ye ait 3 gayrimenkulü 9 milyon 121 bin 484 TL'ye satıyor...

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Kütahya'da 12.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Kütahya Belediyesi, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Siner ve Kirazpınar mahallelerinde yer alan 4 arsayı 12 milyon 573 bin 550 TL'ye satıyor...

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Gebze Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi yol çalışmaları Haberi

Gebze Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, Gebze'deki ulaşım sıkıntısı yaşanan noktalarda hayata geçirdiği hizmetlerine bir yenisini ekliyor. Bu doğrultuda Gebze Kirazpınar'da bulunan ve vatandaşların sorun yaşadığı Yeni Bağdat Caddesi'nde yol çalışmasına başlandı. 


AĞIR VASITALARIN GÜZERGAHİ 


TOKİ, Kent Konut gibi konut bölgelerinin içinde olan ve taş ocaklarından gelen ağır vasıtaların güzergahında yer alan Yeni Bağdat Caddesi'ndeki yol çalışması, bölgenin önemli sorunlarına çare olacak. 1600 metre uzunluğundaki yola 30 metre imar genişliği kazandırılarak, yaşanacak trafik sıkıntılarının önüne geçilmiş...