18 / 07 / 2024

Gebze Topçular Yeni Bağdat Caddesi yeni kavşak

Gebze Topçular Yeni Bağdat Caddesi yeni kavşak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni ulaşım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor...

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Rams City nerede inşa ediliyor? Rams City Topçular fiyatları ne kadar? 

Rams City nerede inşa ediliyor ve Rams City Topçular fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Eyüpsultan Topçular 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada, 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Topçular Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Yenidoğan ( Topçular ) Mahallesi, 266 ada, 113 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topçular Şubesi açıldı!

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topçular Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktoprak tarafından açıldı.

Eyüpsultan Topçular Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada içi tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Eyüpsultan'da 40 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, Bayrampaşa mevkii, 162 ada 36 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 40 milyon TL'ye satıyor...

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

TOKİ'den Gebze'ye 301 yeni konut müjdesi!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 1 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları ve proje bilgileri...

Hukukçulardan icra işlemlerinin ertelenmesi yorumu!

Koronavirüsle mücadele kapsamında düzenlemelerin de eklendiği Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hukukçular yeni düzenlemeleri yorumladılar…

TOKİ'den Kocaeli Gebze'ye 577 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Gebze'de 577 yeni konut inşa edecek.

Gebze Topçular Yeni Bağdat Caddesi yeni kavşak Haberi

Gebze Topçular Yeni Bağdat Caddesi yeni kavşak

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Gebze Topçular ve Yeni Bağdat Caddelerinin kesiştiği kavşak noktası döner kavşak haline getiriliyor. Duble yol olarak tamamlanan Baharderesi Caddesini D-100 karayoluna bağlayan Topçular Caddesi ile Yeni Bağdat Caddesi’ndeki trafik çalışmaların tamamlanmasıyla döner kavşakla rahatlayacak.


YOL GÜVENLİĞİ ARTIYOR

Kavşakta yapılan çalışmaları inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, “Kent genelinde yapılan kavşak ve bulvar çalışmaları ile şehir trafiği rahatlamakta ve yol güvenliği artırılmaktadır. Gebze’nin kuzeyi ile güneyi arasındaki ulaşım için önemli bir güzergâh olan bu caddeler yenileme çalışmalarıyla trafiğe uygun hale getiriliyor” şeklinde konuştu.


30 METRE ÇAPINDA

30 Metre çapında yapılan döner kavşak trafik akışını ve güvenliğini sağlayacak. Kavşağın yapımında 3 bin 500 ton sıcak karışım asfalt kullanılacak. Kavşağa 3 bin metrekare beton parke, 2...