14 / 05 / 2024

Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk

Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk

Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk yapacakları sağlık kampüsü ile Ege'deki eksikliğin giderileceğini belirtti. Gediz Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek kampüs için 150 milyon liralık bütçe ayrıldı...

Yıkılan binaların yenisini yapmak için 350 milyar lira lazım!

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Hakan Koman, toplanan 115 milyar liralık bağış miktarı ile yıkılan 60 bin binanın ancak 17 bininin yapılabileceğini belirterek “Yıkılan tüm binaların yapımı bu rakamın 3 katını geçer” dedi.

Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen gayrimenkul TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen bir taşınmaza dair çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Adalar’a vakıf üniversitesi müjdesi!

Kınalıada’da yapacağı projelerinden bahseden, AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, "Kınalıada’da bir futbol kampımız olacak. Adalar’a vakıf üniversitesi kurmak istiyorum” diye konuştu. 

Bina yapım ve denetimine üniversiteler dahil edilmeli!

İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Recep Özay, “Yapı ve denetim yaygınlaşmalı. Üniversite ve belediyeler iş birliğinde bulunarak bölgelerindeki oluşabilecek olumsuzlukları önceden tespit etmeli” dedi. 

TOKİ Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi yarın!

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi 11 Eylül'de!

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Okan Holding yatırımlarda rotayı Batı'ya çevirdi!

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi 28 Ağustos'ta!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 28 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi 11 Eylül'de!

TOKİ tarafından Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası inşa edilecek. İnşaat işi 11 Eylül'de ihale edilecek..

Türk müteahhitlerden ekonomiye 200 milyar dolar katkı!

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamda Türk müteahhitlerin 2017 yılında ekonomiye 200 milyar dolar girdi sağladığını belirtti.

Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk Haberi

Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk


Komplekste 2 bin öğrenci eğitim görecek İzmir'de ikinci kampusun inşaatına hazırlanan Gediz Üniversitesi, 150 milyon dolarlık yatırımı gözden çıkardı. Projede hastane, kongre merkezi, otel ve derslikler yer alacak. Yeni eğitim döneminde her üç öğrenciden ikisine burs verme kararı alan üniversite, tüm enerjisini yeni yatırımlarına veriyor. 


Emekli eğitimci Hatice Bahriye Yağcı'ya ait 44 bin metrekarelik araziye kurulması planlanan yeni kampusun tasarımı, ABD'li bir mimarlık şirketiyle yapıldı. 2 bin öğrencinin eğitim göreceği kampus, 97 bin metrekarelik kapalı alana sahip. Yerleşkede 200 yataklı eğitim ve araştırma hastanesi yer alacak. 


Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk, "Ege'ye böyle bir tesis kazandırarak bölgedeki eksikliği gidereceğiz" dedi. 


Sabah...