30 / 04 / 2024

gedizler sancaktepe lansmanı

gedizler sancaktepe lansmanı

Gedizler Yapı 'nın İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de hayat geçireceği konut projesinin lansmanı 24 Nisan'da gerçekleştirilecek

Evre Gedizler Sancaktepe'de ilk alım fırsatı! Son gün 29 Mayıs!

Evre Gedizler Sancaktepe projesinin 2. etabında 3+1'lerin fiyatları 497 bin 200 TL'den başlıyor. Evre Gedizler 2. etap projesi Mayıs 2018'de teslim ediliyor...

Sur Yapı'dan Lavender Sancaktepe lansmanına özel indirim!

Sur Yapı'nın Anadolu Yakası'nın en çok pirim yapan bölgesi Sancaktepe'de yeni projesi Lavender'in lansmanı yapıldı. Projenin lansmanına özel yüzde 20 indirim ile konutlar satılmaya başladı.

Evre Gedizler Sancaktepe teslim tarihi!

Gedizler Yapı imzası taşıyan Evre Gedizler projesinde 443 tane konutta yer veriliyor. Evre Gedizler Sancaktepe teslim tarihi bilgilerine göre dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Evre Gedizler Sancaktepe ödeme planı!

Evre Gedizler Sancaktepe ödeme planı kapsamında fiyat listesi üzerinden yüzde 13 indirim fırsatı sunuluyor. Projede dairelerin alanları 59 ile 198 metrekare arasında değişiyor.

Evre Gedizler Sancaktepe'de fiyatlar 167 bin TL'den başlıyor!

Gedizler Yapı imzası taşıyan Evre Gedizler'de toplam 443 adet daire bulunuyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunulan projede fiyatlar 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evre Gedizler Sancaktepe fiyat bilgisi!

Evre Gedizler Sancaktepe fiyat bilgisi olarak 167 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede daire alanları 59 ile 198 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Evre Gedizler Sancaktepe projesinde toplamda 443 daire bulunuyor.

Evre Gedizler Sancaktepe'de peşin alımlarda yüzde 10 indirim!

Fiyatların 167 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede daire alanları 59 ile 198 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Evre Gedizler Sancaktepe projesinde toplamda 443 daire bulunuyor.

Evre Gedizler Sancaktepe'de hemen teslim daireler! 48 ay 0 faizle!

Hemen teslim oturuma hazır dairelerden meydana gelen Evre Gedizler Sancaktepe projesinde yarısı peşin ödemelerde kalan yarısı için 48 aya kadar faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Evre Gedizler Sancaktepe'de 48 ay 0 faizle! 167 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 167 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evre Gedizler projesinde 48 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede ayrıca peşinde yüzde 10 indirim seçeneği de uygulanıyor.

Sancaktepe Evre Gedizler ev fiyatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Evre Gedizler Sancaktepe projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İşte Sancaktepe Evre Gedizler ev fiyatları...

Evre Gedizler Sancaktepe'de kampanyalar devam ediyor! 162 bin TL'ye!

Fiyatların 162 bin TL'den başladığı Evre Gedizler projesinde yer alan daireler için düzenlenen ödeme kampanyası devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Evre Gedizler' de 1+1 dairelere yüzde 10 indirim! Kampanyada son günler!

Gedizler Yapı imzasıyla hayata geçirilen Evre Gedizler Sancaktepe projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatiflerde daire tipleri yer alıyor. Evre Gedizler' de 1+1 dairelere yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Evre Gedizler Sancaktepe ödeme seçenekleri!

Satış süreci devam eden Evre Gedizler'de 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatiflerde daire tipleri yer alıyor. Proje Gedizler Yapı tarafından inşa ediliyor. İşte Evre Gedizler Sancaktepe ödeme seçenekleri...

gedizler sancaktepe lansmanı Haberi

gedizler sancaktepe lansmanı

Türkiye’nin otomotiv konusunda köklü ve başarılı şirketlerinden Gedizler Grup, Gedizler Yapı A.Ş. ile markalı konut sektörüne giriyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de yapılacak konut projesinin lansmanı 24 Nisan 2013, Çarşamba günü, Ritz Carlton’da gerçekleştirilecek.


Gedizler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı M. Reşit Gediz’in konuşmacı olarak katılacağı lansmanda, Gedizler Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gediz, Gedizler Yapı Proje Koordinatörü Tümerkan İbiş ve Gedizler Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu da basın mensuplarından gelecek soruları yanıtlamak üzere hazır bulunacaklar.


55 bin metrekare arazinin yüzde 90’luk bölümünü yeşil alana ayırarak, yüzde 10’una inşa edilecek olan konut projesi, arsada bulunan yaklaşık 35 yıllık çam ağaçlarının konumuna göre projelendirildi. Konutlar, kolay bir hayatı seçen, yeşil bir hayat yaşamak isteyen, aynı zamanda çocuk sesleri ve kuş cıvıltılarını duymayı...