05 / 05 / 2024

geka projesi 2015

geka projesi 2015

Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Seabourn Odyssey", Bodrum Limanı'na geldi.Yunanistan'dan gelen 198 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı.

Fethiye'de Kruvaziyer İskelesi Projesi'ne yeşil ışık yakıldı!

Kruvaziyer turizmden nasibini almak isteyen Fethiye yıllardır projenin hayata geçirilmesini beklerken FTSO'nun GEKA projesiyle yaptırdığı analiz sonrası bakanlık projeye yeşil ışık yakınca limanın hangi noktasında yapılacağı konusunda yerinde tespit gerçe

Torun Center 2015 değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan açıklamaya göre Torunlar GYO Torun Center projesi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Torun Tower'ın 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Şişli İlçesi Torun Tower Projesi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Torun Tower 2015 değerleme raporu..

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mebuskent Projesi 2015'te bile rağbet gördü!

Ankara'nın en çevreci projelerinden biri olarak kabul edilen Mebuskent Projesi'nin önemli mimarlarından, Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan ile birlikte yeni projelerini konuşuldu. İşte o yazı...

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya projesi Eylül 2015 ayı satışları!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara-Çankaya projesi Eylül 2015 itibariyle toplam konut satışları hakkında bilgilerini yayınladı.

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.

Babacan Premium projesi Cityscape Global 2015'te tanıtıldı!

Babacan Yapı Cityscape Global 2015 Fuarı’nda “Babacan Premium”u yabancı yatırımcı ile buluşturdu. 2016 yılında Esenyurt’un en beğenilen projesi olmaya aday Babacan Premium yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Sinpaş Yapı Altınoran Projesi ile Dubai Cityscape 2015 Fuarı’nda!

Sinpaş Yapı, Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesi, Altınoran’la katılıyor.

GEKA 2015 yılında destek vereceği projeleri açıkladı!

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) Alternatif Turizm, Üretim ve Ticaret Altyapısının Geliştirilmesi ile Yenilenebilir Enerji alanlarında ilan ettiği 2015 yılı Proje Teklif Çağrısı'nda değerlendirme süreci sona erdi.

Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuru 2015!

TOKİ Edirne Süloğlu Belediye Projesinde yer alan toplam 38 adet konut için satışa sunulmak üzere başvuru toplanıyor.Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuru 2015...

Tarifi en kolay ofis binası: Parima!

" Tarifi en kolay ofis binası: Parima " sloganıyla tanıtılan Merter Parima projesi 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Merter Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te!

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl projesi, dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yoğun ilgi gördü. Ataköy sahilinde yükselen proje, 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım değerine sahip

geka projesi 2015 Haberi

geka projesi 2015

Gemide Avustralya, Belçika, İngiltere ve ABD uyruklu 443 turist ile 343 personel bulunduğu öğrenildi.Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, Paşa tarlası, Kumbahçe-ve Barlar Sokağı'nda yürüyüş ve alışveriş yaptı, Bodrum Kalesi'ni gezdi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon. limanda gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye bu sezon üçüncü yolcu gemisinin geldiğini söyledi. 

Sezon boyunca 100'e yakın yolcu gemisi beklediklerini belirten Kocadon, "Yolcu gemileri Bodrum ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Bu sektörün turizme nasıl katkı sağladığım görüyoruz. Bodrum için yaptığımız tanıtımlar yavaş yavaş kendini gösteriyor" dedi. Bodrum'un ismiyle bir marka değeri taşıdığını ifade eden Kocadon, "Yerel yöneticilerinin ve sivil toplum örgütlerinin birlik beraberlik içinde olması, duyarlı yatırımcı arkadaşlann da desteğiyle Bodrum'a turist çekmek çok daha kolay oluyor^' diye konuştu. Öte yandan Yunanistan'ın Mykonos Adası'ndan gelen 295...