30 / 04 / 2024

Geleceğini Tasarla projesi nedir

Geleceğini Tasarla projesi nedir

Geleceğin mimar ve mühendislerine yönelik ''Geleceğini Tasarla'' çağrısıyla proje yarışması açan Rönesans Holding, üniversite öğrencisi gençleri İstanbul'da ağırladı. 15 üniversiteden İstanbul'a gelen 15 genç, Rönesans Holing'in LEED sertifikalı projeler

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

İslam Memiş altının geleceği yeni rekoru açıkladı!

İslam Memiş, altın ve dolar kuruna ilişkin yeni tahminlerde bulundu. İslam Memiş borsada altın alım-satımının şifrelerini ve gümüşün geleceğini anlattı.

Altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler uyardı! Cüzdanını alan kuyumcuya ışınlanacak! Hemen bakmayan bin pişman!

Piyasalarda meydana gelen hareketliliğin ardından pek çok kişi gram altının geleceğini araştırırken, Analistler; gram altının 4 ay sonra geleceği seviyeyi açıkladı. Bu haberi okumadan altın almayın! Hemen bakmayan bin pişman!

Doların 20 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!

Dolar yeniden yükseliş hızı kazandı. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise doların geleceğini araştırmaya başladı. Vatandaşların telaşlı araştırmaları üzerine Analistler doların 20 gün sonra geleceği rakamı açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!

Ekmek yemek de lüks olacak! Sektörün ağır topları son zamdan sonra ekmeğin kaç lira olacağını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fırıncılara uygun fiyattan verdiği Un Destek Projesi’nin sona ermesinin ardından sektörün önemli isimleri ekmeğe büyük zam geleceğini açıkladı.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

Rönesans Holding’ten 'Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe' webinarı!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen  “Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe” webinarında bir araya gelecek. 24 Eylül Perşembe günü düzenlenecek webinar, Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreninin ev sahipliğini yapacak.

Koronavirüs krizi 195 milyon kişinin işini kaybettirebilir!

Uluslararası Çalışma Örgütü, Kovid-19 krizinin 2020'nin ikinci çeyreğinde küresel olarak çalışma saatlerinin yüzde 6,7'sini ortadan kaldırmasının beklendiğini, bunun da 195 milyon kişinin tam zamanlı işini kaybetmesi anlamına geleceğini bildirdi.

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları başlıyor!

Rönesans Holding’in bu yıl  altıncısını düzenleyeceği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci başladı. Yarışmanın bu seneki konsepti ise “Kendine Yeten Verimli Yaşam Alanları” olarak belirlendi...

Buğra Kavuncu: Kanal İstanbul’un bir cinayet olduğunu herkese anlatacağız!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Kanal İstanbul projesi için harcanacak 75 milyar liranın fabrikalarda üretime aktarılması gerektiğini belirtti. Kavuncu, “Bu projenin nasıl bir cinayet olduğunu, şehrin geleceğini nasıl etkileyeceğini dile getireceğiz ” dedi.

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması 5'inci kez düzenlendi!

Rönesans Holding'in bu yıl beşinci kez düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinci İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Ece Avcı oldu. Yarışmada toplam 10 dalda 15 öğrencinin projesi ödüle sahip oldu.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Geleceğini Tasarla projesi nedir Haberi

Geleceğini Tasarla projesi nedir

Rönesans Holding, üniversite öğrencisi gençleri  İstanbul'da ağırladı. 15 üniversiteden İstanbul'a gelen 15 genç, Rönesans Holing'in LEED sertifikalı projelerini gezdi, yeşil bina ve çevre dostu sistemleri konusunda bilgi aldı. Yarışmaya başvuran öğrenci sayısı 2 ayda 1000'e yaklaştı, 27 üniversitede 2 bin 500 öğrenciye seminer verildi. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim ve Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel ile buluşan öğrenciler, sektörün dinamikleri hakkında fikir alışverişi yapma imkanı...