15 / 05 / 2024

Gelecek Referans satış ofisi

Gelecek Referans satış ofisi

Tuzla Gelecek Referans fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Referans Tuzla Evleri'nde sauna, fitness, çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru, kapalı sosyal tesis alanı, kamelya, bulunuyor...

Ev kiralamak satın almaktan daha karlı! Fiyatlar bu sene yüzde 5, gelecek sene yüzde 3 oranında artacak! 

ABD’de kiralamanın gelecek senelerde konut ev satın almaktan çok daha kârlı olacağı ifade ediliyor. İşte ABD konut piyasasındaki beklentiler...

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Referans Göktürk projesinin ruhsatı alındı ve projede satışlar başladı. Referans Göktürk projesinde 182 konut ile 1 ticari ünite yer alıyor. İşte detaylar...

Sanayide temmuz ayı hazirandan daha iyi olmadı!

Merkez Bankası anket sonuçlarına göre, gelecek üç ayda satış fiyatlarında artış öngörenlerin oranı haziranda 10 puan birden yükselerek yüzde 51,2’ye çıkmıştı. Bu oran temmuzda yüzde 57,1 olarak gerçekleşti.

Çiğ süt referans fiyatı market satış fiyatlarını etkilemeyecek!

Süt sanayicileri ve üreticileri, 11,5 lira olan çiğ süt referans fiyatının sütün üreticiler tarafından piyasada satıldığı ortalama rakam olduğunu kaydederek, durumun market fiyatlarında bir değişikliğe neden olmayacağını belirtti.

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Roma'daki Villa Aurora 2022'de satışa sunulacak!

İtalya'nın başkenti Roma'da gelecek sene satışa sunulacak olan konut şimdiden "dünyanın en pahalı evi" şeklinde tarihe geçmeye hazırlanıyor. Açık artırma usulüyle Ocak'ta satışa çıkarılacak olan yapının bedeli 471 milyon Euro olarak belirlendi. 

Satın aldığınız ev çöp olabilir!

Pandemi ile birlikte şehir kalabalığından kaçmak isteyen vatandaşlar uzak yerlerden arsa aldı ve bazıları bu süreçte arsalara ev yaptırdı. Uzmanlar 'imar affı gelecek' vaadiyle satılan arsalar ve tapusuz evler konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Referans Ankara satılık!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Referans Ankara satılık daire fiyatları...

Referans Ankara'da 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Projede daireler 659 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Tuzla Gelecek Relax satışa çıktı! 189 bin TL'ye!

Tuzla Gelecek Relax'ta satışlar başladı. Gelecek Yapı imzası ile hayata geçirilen projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor...

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Gelecek Referans satış ofisi Haberi

Gelecek Referans satış ofisi

4 bin 400 metrekare alan üzerine yayılan Tuzla Gelecek Referans fiyat bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul Anadolu yakasında Tuzla'da yer alan Gelecek Referans Evleri 9 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Proje toplam 126 konuttan meydana geliyor.


Gelecek Referans Tuzla'da sauna, fitness, çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru, kapalı sosyal tesis alanı, kamelya, peyzaj alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Tuzla Gelecek Referans fiyat kapsamında satışlar 119 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Tuzla Gelecek Referans fiyat!

1 oda 1 salon daireler 119 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 179 bin TL'den başlıyor. 


Tuzla Gelecek Referans teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Proje, Gelecek Yapı tarafından...