30 / 04 / 2024

Gelibolu Gökbüet Projesi

Gelibolu Gökbüet Projesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, proje ile 127 bin 570 dekar zirai alana sulama suyu, 54 yerleşim birimine de içme ve kullanma suyu sağlanacak.

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Yaylagül tarafından kuruldu.

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imzalar atıldı! 559 konut ve 91 villalık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Eyüpsultan Göktürk Sözleşme projesi için yüklenici ile sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut GYO Göktürk projesi ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi nerede? Emlak Konut GYO Göktürk fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Göktürk projesi nerede sorusunun yanıtı ve Emlak Konut GYO Göktürk fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut'un yeni projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ordu Gürgentepe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gürgentepe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gürgentepe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Et fiyatlarına güncelleme geldi! Et fiyatları ne kadar? İşte güncel et fiyatları!

Et fiyatlarına güncelleme geldi. Temel gıda maddelerinin fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte detaylar!

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Gelibolu Gökbüet Projesi Haberi

Gelibolu Gökbüet Projesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Gelibolu Gökbüet Projesi'ni hayata geçiriyor. 


DSİ tarafından Kuzey Marmara Havzası içindeki Trakya topraklarında Çanakkale ve Tekirdağ ili hudutlarında yer alan Kocadere üzerinde içme-kullanma ve sulama suyu sağlamak maksadıyla inşa edilen 204 milyon metreküp depolama kapasiteli Çokal Barajı 2012 yılında tamamlandı. 2 Eylül 2015 tarihinde yapımı ihale edilen Evreşe Kavak Ovası Sulaması ile Gelibolu ilçesine bağlı Adilhan, Bayramiç, Yülüce, Kadıköy (Evreşe), Süleymaniye, Kocaçeşme ve Kavak köylerinde toplam 127 bin 570 dekar zirai alan suya kavuşacak. Proje kapsamında 5 terfi istasyonu ve yaklaşık 375 km borulu hat inşa edilecek. 


Bakan Veysel Eroğlu, projenin hayata geçmesiyle dekar başına 485 lira olmak üzere yılda toplam 61 milyon 837 bin lira net gelir artışı sağlamayı...