29 / 04 / 2024

gelibolu mühürlenen yazlık mekanlar

gelibolu mühürlenen yazlık mekanlar

Gelibolu Belediyesi tarafından Kemal Reis Caddesi Hamzakoy bölgesindeki yazlık mekanlarda başlatılan uygulamalarla ilgili yazılı bir açıklama yapılarak, "İlgili alanda 3194 sayılı imar kanununun 32.maddesi uygulanmaktadır" denildi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Müteahhitlerin gözü yazlık bölgelerde! Fiyatlar yükselecek mi?

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda yaptığı açıklamada yazlık ev talebindeki artışların müteahhit firmaları yazlık bölgelere yönelttiğini söyledi.

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

gelibolu mühürlenen yazlık mekanlar Haberi

gelibolu mühürlenen yazlık mekanlar

Gelibolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı soruşturma üzerine Hamzakoy Kemal Reis Caddesi üzerindeki işletmelerde Gelibolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen uygulamalarla ilgili Belediye tarafından "Kamuoyu Bilgilendirme" başlıklı bir açıklama yapıldı.


O açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gelibolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı soruşturma neticesinde Belediyemize iletilen bir yazı ile Hamzakoy Kemal Reis Caddesi üzerinde bulunan işletmelere ait kayıtlar istenmiştir.


Bu doğrultuda; 29 Nisan 2016 tarihinde Belediyemiz İmar ve Şehircilik ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri soruşturma kapsamında bahsi geçen alanda tespit ve inceleme çalışmaları başlatmıştır. Arşiv ve incelemelerin tamamlanmasının ardından, imara aykırılıkların giderilmesi yönünde 3194 sayılı İmar Kanununun 32.maddesi hükümleri uygulanmıştır.


Soruşturma kapsamındaki uygulamalarla ilgili, kamuoyuna bugüne kadar gerek Belediye Başkanımız Mustafa Özacar, gerekse kurumumuzun ilgili birimlerince herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Ancak bazı yazılı basın organlarında çıkan...