02 / 05 / 2024

gelibolu Poyraz Sahası

gelibolu Poyraz Sahası

Çanakkale Gelibolu’daki ‘Poyraz Sahası’nda üretilen doğalgaz ana iletim hattına bağlamasına ilişkin takvim netleşti Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltacak önemli projelerden biri daha hayata geçiyor.

Trakya’ya doğalgaz Mart 2017’de akacak!

Çanakkale Gelibolu’daki ‘Poyraz Sahası’nda üretilen doğalgaz ana iletim hattına bağlamasına ilişkin takvim netleşti Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltacak önemli projelerden biri daha hayata geçiyor.

Çanakkale Poyraz Sahası'nda üretilen doğalgaz Yunanistan'a bağlanacak!

Türkiye’nin enerjide doğalgaza bağımlılığını azaltacak önemli bir proje daha devreye giriyor. Çanakkale’nin Gelibolu’daki ‘Poyraz Sahası’nda üretilen doğalgaz ana iletim hattına bağlanarak ticari hale geliyor.

Kuleli Evleri Poyraz 1 nerede?

Kuleli Evleri Poyraz 1 daire fiyatları 460 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor. Projede teslimler Şubat ayında gerçekleşecek. Peki Kuleli Evleri Poyraz 1 nerede?

Kuleli Evleri Poyraz 1 projesi Şubat'ta teslim!

Kuleli Evleri Poyraz 1 projesi Şubat'ta teslim edilecek. Dairelerin 460 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede toplam 52 adet daire yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor.

Kuleli Evleri Poyraz 1 satış ofisi!

Kuleli Evleri Poyraz 1 projesinde daireler 460 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje Şubat ayında teslim edilecek. Kuleli Evleri Poyraz 1 satış ofisi telefon numarası 444 2 189.

Poyraz Mühendislik'ten kimyasalsız arıtma tesisi!

Arıtma tesisleri yapımı ve bakımı, anahtar teslim uygulamalar ile çevre danışmanlığı hizmeti veren Poyraz Mühendislik, yüzme havuzlarında kimyasal kullanımını ortadan kaldırmaya yönelik Ar-Ge çalışmalarım sürdürüyor.

Poyraz, Marmara Denizi'nde ulaşımı olumsuz etkiledi!

Alınan bilgiye göre, Marmara Denizi 'nde, akşam saatlerinde başlayan ve gece de etkisini sürdüren poyraz nedeniyle yerli ve yabancı bandıralı bazı şilepler yollarına devam edemedi.

Marmara Denizi'nde ulaşıma poyraz engeli!

Marmara Denizi'nde, akşam saatlerinde başlayan ve gece de etkisini sürdüren poyraz nedeniyle yollarına devam edemeyen gemiler, Şarköy sahillerinde demirledi.Poyraz, Marmara Denizi'nde ulaşımı olumsuz etkiledi.

Marsa Energy Çanakkale'de doğalgaz rezervi buldu!

Marsa Energy Çanakkale'de doğalgaz rezervi buldu. Marsa Energy, Çanakkele sınırları içerisindeki Gelibolu Yarımadası Poyraz sahasında 85,7 milyon dolar değerinde 595 milyon metreküplük doğalgaza ulaştı.

Ahmet Poyraz: Çekmeköy'de 30 bin konut yenilendi!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköylü müteahhitlerle bir araya gelerek, kentsel dönüşüm, inşaat ruhsatı, iskan gibi konularda yapılan yeni düzenlemeleri anlattı..

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

İBB'den hafriyat döküm sahası açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi hafriyat döküm sahası açıklaması yaptı. Yapılan açıklama şu şekilde; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Yakasında yeni hafriyat döküm alanı göstermediği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır.

Tekirdağ Kapaklı futbol sahası tribün yapım ihalesi!

Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesindeki futbol sahasına tribün yapılması için ihaleye çıktı. İhaleye 8 firma katılırken, muhammen bedeli 134 bin 336 TL olan tribün yapım işine en yüksek 270 bin TL. en düşük ise 79 bin 80 TL teklif verildi..

gelibolu Poyraz Sahası Haberi

gelibolu Poyraz Sahası

Çanakkale Gelibolu’daki ‘Poyraz Sahası’nda üretilen doğalgaz ana iletim hattına bağlamasına ilişkin takvim netleşti. Buradan çıkarılan doğalgaza ticari hale getirecek sürecin Mart 2017’de tamamlanması öngörülüyor.  BOTAŞ’ın dağıtım şebekesine verilecek gaz Türkiye-Yunanistan Doğal Gaz Boru Hattı’na bağlanacak. Türkiye böylece bu miktarda daha az doğalgaz ithalatı gerçekleştirecek. 17.6 kilometrelik boru hattı inşa edilecek. Toplamda 26.7 milyon dolarlık yatırımın yapılacağı sahada 9 kuyu açılırken 5 tane daha kuyu açılacak. Gelibolu’da bulunan sahadaki mevcut rezervin 800 milyon metreküp olduğu belirtiliyor. Yeni açılacak kuyularla birlikte rezerv miktarının artabileceği ifade ediliyor. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve BOTAŞ tarafından yürütülen sürece ilişkin değerlendirmede bulunan enerji yönetiminden üst düzey bir yetkili, “Şirket satın alınmasına ilişkin yeni bir süreç vardı.18 milyon dolar ilave...