27 / 07 / 2024

Gelik Belde Belediyesi yol yapım çalışmaları

Gelik Belde Belediyesi yol yapım çalışmaları

Belediye Başkanı Burhan Sezgin, gazetecilere, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü 30 madencinin hayatını kaybetmesinin ardından beldeyle ilçe arasında 13 kilometrelik yol yapıldığını söyledi.

Balıkesir Edremit'te zeytinlikler imara açılıyor iddiasına belediyeden yanıt!

Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. Mahallede yer alan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adımın daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldığı ortaya çıktı.

Muş Kırköy'de yol sorunu çözüldü!

Muş’un merkeze bağlı Kırköy Belde Belediyesi, yol sorununu kilitli parke taşı döşeyerek çözüme kavuşturdu.

Şehzadeler Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu!

Şehzadeler Belediyesi'nde Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan Plan ve Proje Müdürlüğü ile Belde ve Köyden Mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının imar uygulaması ve Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları daha hızlı yapılabilecek.

Gazipaşa Kahyalar imar planında en son ne zaman değişiklik yapıldı?

CHP'li Belediye Meclis üyelerinin Gazipaşa Belediyesi'ne verdikleri yazılı önerge, yıllarca belde belediyesi statüsünde kalan Kahyalar'ın imar planıyla ilgili acı gerçeği ortaya koydu.

Konya Karatay Belediyesi Ovakavağı ek hizmet binası okula dönüştürülüyor!

Karatay Belediyesi Ovakavağı ek hizmet binası 6 derslikli okula dönüşüyor. 2014 yerel seçimler öncesi Ovakavağı Belde Belediyesi olarak kullanılan bina, Ovakavağı mahallesine okul olarak kazandırılıyor.

Aksaray Topakkaya'da Selçuklu mimarisinde cami yapılıyor!

Aksaray’ın Topakkaya Belde Belediyesi tarafından 100 yıl ileriye dönük Selçuklu mimarisinde cami yaptırılıyor. Başkan Akbulut, “Camimiz 1960 yılında yapılmış bir camimiz. Biz her zaman buraya bir eser yapana dua edip yad ettik" dedi.

Bitlis Güroymak'ta çevre düzenleme çalışması yapıldı!

Bitlis Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Belde Belediyesi'nin bahçesinde 20 yıl aradan sonra çevre düzenleme çalışması yapıldı. Günkırı Belde Belediyesi, ilk defa hizmet binasının bahçesinde çevre düzenleme çalışması yürüttü.

Yenikent'te yol çalışmaları sürüyor!

Aksaray’ın Yenikent Belde Belediyesi, belde ve bölgesinde birçok yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Yenikent Belediyesi Akhan Kavşağı’nı ve bağlı yolları yapıyor.

2006 yılında Adalet Bakanlığı, Akfırat'a cezaevi yapmak istiyor!

2006 yılında Adalet Bakanlığı, Tuzla Akfırat'taki İstanbul Park Pisti'nin 400 metre uzağına F tipi cezaevi yapmak istemiş. Adalet Bakanlığı'na, aynı yıl belde belediyesi olan Akfırat Belediyesi'nden izin çıkmamış.

Alanya Belediyesi mahallelerine yeni parklar kazandıracak!

Belde belediyelerinin Alanya Belediyesi'ne bağlanmasıyla mahalleye dönüşen beldelerdeki yarım kalan çocuk parkları, Belediye tarafından tamamlanıyor...

Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi restore edildi!

Bir belde belediyesi iken Anadolu'nun en önemli kültür hazinelerinden Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi'ni restore eden Payas Belediyesi, emeğinin karşılığını, en büyük ödülleri toplayarak aldı..

Gelik Belde Belediyesi bozuk yolların onarımı için kampanya başlattı!

Belediye Başkanı Burhan Sezgin, gazetecilere, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü 30 madencinin hayatını kaybetmesinin ardından beldeyle ilçe arasında 13 kilometrelik yol yapıldığını söyledi.

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Gelik Belde Belediyesi yol yapım çalışmaları Haberi

Gelik Belde Belediyesi yol yapım çalışmaları


Kilimli ilçesine bağlı Gelik Belde Belediyesi, 6 kilometrelik yolun yapımı için yardım kampanyası başlattı.


 Belediye Başkanı Burhan Sezgin, gazetecilere, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü maden ocağında 17 Mayıs 2010'daki grizu patlamasında 30 madencinin hayatını kaybetmesinin ardından beldeyle ilçe arasında 13 kilometrelik yol yapıldığını söyledi.


Çalışmalar doğrultusunda mahalle aralarındaki 6 kilometrelik yolun eksik bırakıldığını öne süren Sezgin, şöyle konuştu:


"Eski Belediye Başkanı Hasan Fahri Yıldırım, o dönem yapılması için 13 kilometre yol söylemişti ancak ilçe yolu da dahil olunca 5-6 kilometrelik yol oraya kaydı. Beldemizde eksik kalan yollarımız var. Bu yolları belediyemizin imkanlarıyla yapmamız mümkün değildi. Belediye başkanlığını kazanmamın ardından yolların yapılacağı konusunda söz verdim. Yolların bir bölümünü beldemizdeki iş adamları yapacak. Kampanyamıza dahil olan Ayiçi Mahallesi'ndeki yol için de çalışma...