14 / 05 / 2024

gelik haberleri

gelik haberleri

Gemlik Belediyesi'nin BUSKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte başlattığı altyapı çalışmaları daha temiz bir Gemlik ve daha temiz bir Körfez için büyük adım olarak nitelendiriliyor.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Site yöneticisinin 4 bahanesi!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yöneticilerin bahanesi" konulu yazı yazdı.

Yöneticiler aslında vekil olduklarını biliyorlar mı?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisi" konulu yazı yazdı.

Binaların girişlerindeki kafeler emlak değerini düşürür mü?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binaların girişlerindeki kafeler" konulu yazı yazdı.

İş yeri satın alacaklar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerdeki iş yerleri" konulu yazı yazdı. Fırat bu yazısında iş yeri satın alacakları uyardı...

Kira kontratları neden yapılır?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "kira kontratı" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde yönetici olmak!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Binalarınızın bakımları yapılıyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "bina bakımı" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Emlakkulisi.com Venezia Mega Office'ye taşındı!

2007 yılında kurulan Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com bugün itibariyle Venezia Mega Office'ye taşındı. 

Yönetici seçimleri yanlış mı?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yönetici seçimi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitede güvenlik görevlisi olmak!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitede güvenlik görevlisi olmak" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Yazlık sitelerde aidat sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yazlık sitelerde yaşanan aidat sorunu" kaleme aldı. İşte yazının detayları..

gelik haberleri Haberi

gelik haberleri



Gemlik Belediyesi'nin BUSKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte başlattığı altyapı çalışmaları daha temiz bir Gemlik ve daha temiz bir Körfez için büyük adım olarak nitelendiriliyor. Kayhan, Balık Pazarı, Demirsubaşı, Orhaniye ve Yeni Mahalle'nin Moda Sokak'tan denize dökülen kanalizasyonunun yanı sıra Hükümet Binası, PTT binası ve çevresinden Çarşı Deresi'ne akan kanalizasyon giderleri tek bir sisteme toplanıyor. 


Beş mahallenin yanı sıra Çarşı Deresi ve çevresinden dere aracılığıyla körfeze giden kanalizasyon ve atıkların sisteme alınıp, arıtma tesisine pompalanacağını açıklayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ahmet Dural Meydanı Çarşı Camii önünde başlayan çalışmaları ivedilikle bitirmeyi planladıklarını belirtti. 


Olay...