12 / 05 / 2024

Gem Gayrimenkul adres 

Gem Gayrimenkul adres 

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hıracı ve Metin Aydoğmuş ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: RookZ! Gayrimenkulün kalesi olmaya geliyor...

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projesi "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ için start verdi.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

Gayrimenkul profesyonelleri TÜGEM'de buluştu!

TÜGEM ticari network lansmanı yapıldı. TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, "Ticari gayrimenkulün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak, alanında uzmanlaşmış profesyonellerle, ticari gayrimenkulün geleceğine yön vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Gayrimenkul dünyası TÜGEM’de buluşuyor!

Gayrimenkul profesyonelleri, Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) çatısı altında bir araya geliyor.

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hıracı ve Metin Aydoğmuş ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörü baştan yenilendi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, gayrimenkul sektöründe 2020 yılında yaşanan değişimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul sektörü Türkiye ekonomisinin lokomotifi!

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi niteliğinde olduğunu belirtti. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da gayrimenkul danışmanlığı konusunda mesleki belgesi olmadan bu işi kayıtsız yapan kişiler için belge zorunluluğu getirildiğini açıkladı...

Gayrimenkul yatırımına düşük faiz dopingi!

Haziran ayında Türkiye'de 190 bin konut satıldı. Bu rakamın 230 bin seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyordu. TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Onur Karademir, "Kredi imkanından faydalanan vatandaşlar gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor" dedi.

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

TÜGEM yurt içinde ve yurt dışında şubeler açacak!

14 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyette bulunan TÜGEM hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüyor. Bursa, Ankara ve İzmir’de şubeler açan TÜGEM, Kanada’da da faaliyette bulunacak.

Depremler gayrimenkul piyasasını da etkiliyor!

Son günlerde yaşanan depremler sonrası gayrimenkul piyasası hareketlendi. TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, "Deprem öldürmez bina öldürür örneğini son Elazığ depreminde de gördük" dedi...

Fuat Özdağ: TÜGEM olarak yenilik ve eğitim odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) programının ikincisi Kocaeli Ticaret Odası’nda yapıldı. Programda gayrimenkul sektöründe emek harcayanlara teşekkür plaketi verildi…

Gem Gayrimenkul adres  Haberi

Gem Gayrimenkul adres 

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hıracı ve Metin Aydoğmuş ortaklığında kuruldu.

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaçları şunlardır. a. Gayrimenkul acentelerinin faaliyetlerini yapmak, Herhangi bir gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasına aracılık vb faaliyetleri yapmak. b. Her türlü inşaat faaliyetleri yapmak, İşyeri amaçlı, ikamet amaçlı, kiralama amaçlı binalar üretmek veya üretilmiş inşaatları almak, satmak, kiralamak faaliyetlerini yapmak. c. Gayrimenkul yönetim hizmetleri sunmak, Projeler üretip gayrimenkul yönetim faaliyetlerinde bulunmak veya üretilmiş bulunan binaların yönetim hizmetlerini yerine getirmek. Şirket ana sözleşmesinin 3.maddesi olan amaç ve konusunda belirtilen (a), (b) ve (c) bentlerinde sayılan işleri gerçekleştirebilmek için ayrıca aşağıdaki işleri de yapabilirler. 1. Amaç...