04 / 05 / 2024

gemlik Ahmet Dural Kent Meydanı kamulaştırma

gemlik Ahmet Dural Kent Meydanı kamulaştırma

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Ahmet Dural Kent Meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı.

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Prof. Dr. Ahmet Serbes uyardı: Erken uyarı sistemi bir deprem tahmini değildir!

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen 5.1 ve 4.5 büyüklüğündeki iki deprem öncesi bazı cep telefonlarına deprem olacağı yönünde uyarı mesajı gitti. Telefonlara giden erken uyarı mesajıyla ilgili Prof. Dr. Ahmet Serbes, bu uygulamanın bir deprem tahmini olmadığını söyledi. 

Bursa Gemlik'e TOKİ müjdesi var mı?

Saadet Partisi TOKİ ve Kentsel Dönüşüm konuları hakkında bir basın açıklaması yaptı. Partinin Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Bursa Gemlik'te TOKİ ve Kentsel Dönüşüm konularındaki sıkıntılar bulunduğunu belirtti.

Ahmet Dural Kent Meydanı için kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Ahmet Dural Kent Meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı.

Övgün Ahmet Ercan: Gemlik yamaçlara doğru taşınmalı!

Geçtiğimiz ay yaptığı Kentsel Dönüşüm Zirvesi ile Bursa'daki kentsel dönüşümün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi bu kez Gemlik Kentsel Dönüşümünü masaya yatırdı.

Ahmet Ercan: İmralı depremi Gemlik'i etkiler!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan, İmralı Adası yakınlarında 6.2 ila 6.6 büyüklüğünde bir deprem beklendiğini ve bunun Gemlik'i de etkileyeceğini söyledi.

Prof.Ercan: Deprem Gemlik'te 11 bin binayı yıkabilir

İTÜ Jeofizik Bölümü'nden Prof.Dr. Ahmet Ercan, İmralı Adası yakınlarında 6.2 ile 6.6 arasında değişen büyüklüğünde bir deprem beklendiğini, Gemlik’in de etkileyeceğini söyledi.

Gemlik kentsel dönüşüm için çözüm arıyor!

Gemlik'in Depremsel Risk ve kentsel Dönüşümünün önündeki engellerin aşılması konusunda Ankara'da çözüm istiyor. Ankara'ya giden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi.

Gemlik altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere!

Çalışmalar kapsamında giderler için açılan Ahmet Dural Meydanı, Hükümet Binası Çevresi ve Gazinolar mevkiinde ki yollar kapatıldı. Belediye ekipleri gece de çalışarak bu yolların asfalt dökme işlemini de bitirdi.

Gemlik'te altyapı çalışmaları devam ediyor!

Gemlik Belediyesi. Ahmet Dural Meydanı. Hükümet binası çevresi ve gazinolar mevkindeki yollar ekipler tarafından gece gündüz çalışarak asfalt dökme işlemini tamamladı. Bu sayede pis kokunun ve kötü görüntünün de önüne geçilecek

ÖİB, TCDD'nin Mersin'deki tesisini Ahmet Turan'a sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), TCDD'nin Mersin'deki taşınmazın, ihalede en yüksek teklifi veren Ahmet Turan'a satışını onayladı

Rings İstanbul projesini Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen anlatıyor!

Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen anlatıyor

Ahmet Çapan'ın vasiyetine Nükhet Alben iptal davası açtı!

Şamdan'ın kurucusu Ahmet Çapa'nın mirasının 4'te 1'ini bıraktığı karısı Nükhet Alben, vasiyetnamedeki "Eşimin vefatında ona bıraktığım mallar da oğluma devredilsin" maddesi üzerine "iptal" davası açtı

gemlik Ahmet Dural Kent Meydanı kamulaştırma Haberi

gemlik Ahmet Dural Kent Meydanı kamulaştırma


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Ahmet Dural Kent Meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı. Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemliklilerin yıllardır hayalini kurdukları meydan projesinin etap etap ilerlediğini belirterek, son yapılan yıkımla 600 metrekare alanı daha meydana katmış olduklarını söyledi.


Kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde de meydan ve büyük park projelerine hız veren Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Ahmet Dural Kent Meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı çalışmasına devam ediyor. Bugüne kadar kamulaştırılan 1000 metrekare alan için 3 milyon TL harcayan Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 2 milyon TL’lik harcama ile kamulaştırılan binaların yıkımı ile 600 metrekarelik alanı daha meydan projesine dahil etmiş oldu.


Gemlik’e değer...