05 / 05 / 2024

gemlik arsa var mı

gemlik arsa var mı

Gemlik Malmüdürlüğü, Kurşunlu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 7 milyon 361 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 24 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi hesaplama 2024! Bankalar tek tek duyurdu!

Arsa yatırımı yapmak isteyenler, finansman sağlaması amacıyla arsa kredisini araştırıyor. Peki arsa kredisi hangi bankalarda var? İşte arsa kredisi hesaplama 2024!

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Arsa ve tarla almak isteyenler dikkat! Yeni trend herkes ev yerine, tarla yada arsa alıyor...

Konut fiyatlarındaki yaşanan son zamanlardaki yükseliş vatandaşı da arsaya yönlendirdi. Buna göre, vatandaşlar ev yerine tarla veya arsa almak istiyor. Ancak bu süreçte dikkat etmesi gereken bazı detaylar var. İşte deyatlar ve haberin ayrıntıları... 

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Arsada satışlar konutu geçti! Denetime ihtiyaç var!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde ilk kez bu yıl temmuz ayında konut dışı gayrimenkul oranının yüzde 60’a dayandığını ifade ederek “Her alanda olduğu gibi arsa piyasasında da düzenleyici kurumların denetimine ihtiyaç var” diye konuştu.

Hisseli arsada imar affı var mı?

Bir gayrimenkulün birden çok ortaklarını gösteren resmi belgeler hisseli tapu olarak adlandırılıyor. Hisseli arsa sahibi olanlar "Hisseli arsada imar affı var mı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte hisseli tapulara ilişkin merak edilenler...

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Peşin ödeyene yüzde 20 indirim de var! 

Sivas Divriği Milli Emlak Şefliği, Sivas ili, Divriği ilçesinde yer alan 25 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Sivas Divriği'nde yer alan arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de 105 metrekarelik parsel 350 bin TL'ye! 

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de parsel satışları başladı. Projede toplam 150 adet parsel yer alıyor. Peki Nova Arsa Armoni Çanakkale nerede? Hangi büyüklükte parseller var? İşte merak edilen tüm detaylar...

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Nova Arsa İznik projesinde 60 ay taksit avantajı! Nova Arsa İznik nerede?

Nova Arsa İznik projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Nova Arsa İznik projesi nerede? Nova Arsa İznik projesinde kaç bağımsız alan var? İşte detaylar...

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

gemlik arsa var mı Haberi

gemlik arsa var mı

Gemlik Malmüdürlüğü, Kurşunlu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 7 milyon 361 bin TL olarak belirlendi. 


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


Gemlik Malmüdürlüğünden:


Sıra No:1

Bulunduğu Yer:Kurşunlu

Mevkii:Çiftlik

Cinsi:Arsa

Pafta:H.22.a.l2-a-3-c

Ada:267

Parsel:2

Yüzölçümü (m2):3.504,31

İmar Durumu:Konut Alanı

Hazine Hissesi/ Yüzölçümü:Tam

Tahmini Bedel (TL): 1.752.500,00

Geçici Teminat (TL):438.125,00

İhale Tarihi:24/2/2016

İhale Saati:10.30


Sıra No:2

Bulunduğu Yer:Kurşunlu

Mevkii:Çiftlik

Cinsi:Arsa

Pafta:H.22.a.l2-a-3-c

Ada:

Parsel:3015

Yüzölçümü (m2):10.196,94

İmar Durumu: Konut Alanı

Hazine Hissesi/ Yüzölçümü:Tam

Tahmini Bedel (TL):5.608.500,00

Geçici Teminat (TL):1.402.125,00

İhale Tarihi:24/2/2016

İhale Saati:11.00


Gayrimenkullerin toplam bedeli 7 milyon 361 bin TL.


Yukarıda tapu ve ihale bilgileri belirtilen Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmaz malların karşısında yazılı gün ve saatte 2886 sayılı Yasanın 45. Maddesine göre AÇIK TEKLİF USULÜ ile Gemlik Malmüdürlüğü Makam odasında toplanacak komisyon huzurunda satılacaktır.

İhaleye iştirak etmek isteyenlerin; ihale başlangıç saatine kadar yatıracakları geçici teminat makbuzu ve teminat mektubu (teminat mektupları idare ilgili bankaya teyit ettirilecektir.) Nüfus Müdürlüğünden onaylı adres belgesi ve nüfus cüzdan örneği...