25 / 07 / 2024

Gemlikte hijyen denetimi yapıldı

Gemlikte hijyen denetimi yapıldı

Gemlik'in turistik bölgelerinde gıda ve hijyen denetimleri sürüyor. Zabıta Müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı periyodik denetimlerin bu seferki adresi Küçük Kumla Mahallesi oldu.

Osmaniye'de 52 kişiye mezar olan o apartmanın raporu hayrete düşürdü! Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz!

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremde 9 katlı Yonca Sitesi B Blok Apartmanı ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda tüm gerçekler ortaya çıktı. Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz...

Yapı denetimi nedir? Belediyelerin denetim sürecindeki rolü ne?

Ekonomik büyümenin en önemli rolü olan inşaat sektörü, çevremizdeki fiziksel yapıların güvenliği ve kalitesi açısından kritik bir sektördür. Bu açıdan, yapı denetimi, inşaat sürecinin en önemli parçasıdır. Yapı denetiminin önemi ve merak edilen konular neler?

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Arçelik 6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Arçelik,6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesinde geçerli cebinize iyi gelecek indirim kampanyası başlattı.İşte detaylar..

Ticaret Bakanlığı marketlerde fahiş fiyat denetimi başlattı!

Marketlere fahiş fiyat denetimi başladı. Denetimlerde; ürünlerin alış ve satış fiyatları, etiket değişim tarihleri ile etiket fiyatı ve kasa fiyatındaki uyum kontrol edildi. İşte detaylar...

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31908 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sm Hijyen İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Hijyen İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mustafa Dinç ve Selvinaz Dinç ortaklığında kuruldu.

Arçelik'ten Ultra Hijyen Plus Inverter Split Klimaya indirim! İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Split Klimaya 500 TL indirim geldi! Peki, Arçelik ınverter klima fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan aktif hijyen Plus Inverter Split klimaya 1000 TL'lik indirim! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan 41865 HP aktif hijyen Plus Inverter klimaya 1000 TL indirim geldi! Peki, ınverter klima fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten HP ultra hijyen plus ınverter split klimaya 1000 TL'lik indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 18465 HP ultra hijyen plus ınverter split klimaya 1000 TL indirim geldi. Peki, split klima fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği 2022!

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği bugünkü 31775 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31784 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Canaydın Yapı Denetimi Limited Şirketi kuruldu!

Canaydın Yapı Denetimi Limited Şirketi Sultangazi’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Alican Aydın tarafından kuruldu.

Gemlikte hijyen denetimi yapıldı Haberi

Gemlikte hijyen denetimi yapıldı

Gemlik'in turistik bölgelerinde gıda ve hijyen denetimleri sürüyor. Zabıta Müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı periyodik denetimlerin bu seferki adresi Küçük Kumla Mahallesi oldu. 


Ambalaj, işyeri hijyeni, gramaj denetiminin yanı sıra ruhsatlar da kontrol edildi. Zabıta Müdür Vekili Erol Bütünün nezaretinde yapılan denetimlerde, bazı işyerlerine ihtar cezası verildi. Denetimlerin devam ettiğini bildiren Bütün, "Halk sağlığını korumak için kontrollerimiz artarak sürecek." dedi. 


Yeni Marmara...