15 / 05 / 2024

genç işadamları derneği

genç işadamları derneği

TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen tüm genç işadamlarını aynı çatı altında birleşmeye davet etti. ASTOP Başkanlığı görevini üstlenen TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Barış Aydın da ortak akıl çağrısı yaptı...

İstanbul için dönüşüm önerisi: Fabrikalar şehrin dışına taşınsın, konut alanı yaratılsın!

İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç , kentin içinde kalan fabrika ve imalathanelerin dönüşüm açısından tehlike arz ettiğin belirterek, şehrin dışına taşınması konusunda öneride bulundu.

2022'de işsiz gençlerin oranı rekor kırdı!

TÜİK’ten elde edilen verilere göre, Türkiye'de 12,9 milyonluk genç nüfus, toplam nüfusun yüzde 15,2'sini oluşturduğu öğrenildi. Ne eğitimde ne istihdamda olan gençlerin oranı geçen yıl yüzde 24,2 olurken, genç işsizliği ise yüzde 25,2 oranıyla rekor kırdı.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

İş yeri kiralamalarında stopaj yeniden yüzde 20’ye yükseldi!

İSTOÇ İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç Demir gayrimenkul sahiplerine 2022 yılı vergilendirme dönemi ile ilgili önemli uyarılar yaptı. İşte Demir'in o uyarıları...

Afetler için yaşam üretim bölgeleri inşa ediliyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, yinelenmesi olağan salgınlar ve afetler için üretim üsleri kurulması gerektiğine dikkat çekti.

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Ukrayna'da Türk müteahhitler için 25 milyar dolarlık iş fırsatı!

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği Başkanı Burak Pehlivan yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın 25 milyar dolar altyapı yatırımına hazırlanmasının Türk müteahhitler için ciddi bir fırsat olduğunu söyledi.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

İLADER'den Ayasofya için imza kampanyası!

İlim Adamları Derneği (İLADER) Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi için imza kampanyası başlattı.

Sanayicilerin kira borcu için özel bankalara çağrı!

Türkiye Genç İşadamları Derneği Başkanı Anıl Alirıbu dönemTürkiye Genç İşadamları Derneği Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu, koronavirüs sürecinde, finansman yükünü kamu bankalarının aldığını, ancak artık özel bankaların da devreye girmesi gerektiğinden bahsetti.

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

genç işadamları derneği Haberi

genç işadamları derneği

Dünya Gönüllüler Günü, Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ASTOP tarafından düzenlenen gecede kutlandı. Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eski bakanlar Rüştü Kazım Yücelen, Ali Coşkun, Agah Oktay Güner'in de katıldığı ve ödül aldığı törende, çalışmalarıyla takdir kazanan 100 sivil toplum kuruluşunun temsilcisine ve sivil toplum kuruluşlarına destek veren isimlere Şükran Belgesi ile takdim edildi. Dünya Engelliler Vakfı ve Dünya Engelliler Birliği Başkanı sanatçı Metin Şentürk de ödül aldı.

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu öncülüğünde düzenlenen kutlamada ASTOP Başkanı Veli Sarıtoprak görevini TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Barış Aydın'a devretti. Veli Sarıtoprak yaptığı konuşmada herkese gençleri dinleme ve gençlerin önünü açma çağrısı yaptı. Gecede ortak akıl vurgusu yapan TÜGİAD Ankara Şube...