06 / 05 / 2024

Genç İstihdam Projesi nedir

Genç İstihdam Projesi nedir

2019'un sonuna kadar 500 kişiyi istihdam etmeyi hedefleyen Eminevim, istihdam projesi kapsamında üniversite öğrencilerine de yer açtı ve onları iş hayatına hazırlayacak Genç İstihdam Projesi’ni başlattı...

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

GSB'den geçlere büyük kıyak: Seyahatsever Projesi ile 81 ilde ücretsiz konaklama imkanı! İşte tüm ayrıntıları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), Seyahatsever Projesi ile gençlere büyük kıyak geçti. Söz konusu proje ile 18-30 yaş arası gençler KYK yurtlarında ücretsiz konaklayabilecek. İşte başvuru detayları...

Genç girişimciler müjde! Bakanlık duyurdu: 250 bin TL'ye kadar, yüzde 100 hibe desteği sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, genç girişimcileri kırsala çekmeyi amaçlayan "Uzman Eller Projesi" kapsamında depremlerden etkilenen iller için 75 milyon TL'lik ek bütçe ayırdı.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

18-29 yaş arası gençlere İŞKUR'dan destek! Başvurular başladı!

Gençler için devlet destekli bir maaş projesi hayata geçirildi ve başvuruları başladı. Bu projenin temel amacı, gençlerin eğitimlerine destek sağlamak ve onların istihdam olanaklarını artırmaktır.

Öğrenciler dikkat acilen bakın! Aylık 20 bin TL destek ödemesi yapılacak! YÖK resmen açıkladı!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Temel Bilimlerde Genç Beyinler Projesi kapsamında 100 doktora öğrencisi araştırma görevlisi için destek sağlanacak. Bu destek ile öğrencilere yurt dışında tez konuları üzerine araştırma yapabilmeleri için kişi başına aylık 20 bin TL'ye kadar bütçe ayrılacak.

Genç çiftçilere müjde! 250 bin TL hibe desteği verilecek! Elinizi çabuk tutun!

Tarımsal faaliyetlerin eğitimli, genç ve uzman kişiler tarafından yapılmasını teşvik etmek için başlatılan ‘Uzman Eller Projesi’ etkisini hızla artırıyor. Genç çiftçilere müjde! 250 bin TL hibe desteği verilecek! Elinizi çabuk tutun!

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

Türkiye’de ilk ve tek! 1 Milyon İstihdam Projesine akın yaşanıyor! İşte detaylar!

1 Milyon İstihdam Projesi'nde eğitim alan kullanıcı sayısının 1 milyonu geçti. İşte detaylar!

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi'ne 5 milyondan fazla geçerli başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi ile ilgili olarak yaptğı açıklamada geçerli başvuru sayısının 5 milyon 135 bin 324 olduğunu söyleyerek, projeye en çok gençlerin başvurduğunu ve 2 milyon 30 bin 277 gencin başvurusu olduğunu söyledi.

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim başvurularının 3'te 1'i gençlerden!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'ne yapılan yaklaşık 5 milyon başvurunun 1 milyon 714 bininin gençlerden olduğunu söyledi.

TOKİ Bingöl Genç projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Genç projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Genç 2022 ucuz konut projesi...

Genç İstihdam Projesi nedir Haberi

Genç İstihdam Projesi nedir

İstihdama katkıda bulunmak için 2019 yılının sonuna kadar 500 kişiyi iş hayatına kazandırmayı hedefleyen Emin Grup şirketlerinden Eminevim, kendi bünyesinde ve İstanbul’daki 30 şubesinde, 100’den fazla öğreniciye iş imkanı sunmayı planlıyor. Bu kapsamda Genç İstihdam Projesi ile öğrenciler, okullarını aksatmadan eğitimlerine devam ederken bir yanda da çalışarak deneyim ve tecrübe kazanabilecek. İlk olarak İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi işbirliği ile başlatılan projeye 200’den fazla başvuru yapılırken başvurular arasında Eminevim İnsan Kaynakları Departmanı’nın yaptığı görüşmeler sonrası şu ana kadar 40 öğrenci işe alındı ve iş dünyasına ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı.

Eminevim İnsan Kaynakları Departmanı konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile başlayan projenin önümüzdeki aylarda iki üniversite ile devam edeceğini ve daha fazla öğrenciye iş imkanı sunulabilmesinin...