08 / 05 / 2024

genel müdür yardımcısı Murat Tanrıöver

genel müdür yardımcısı Murat Tanrıöver

Murat Tanrıöver, GEDİK Yatırım’da Yatırım Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı...

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: KKM’nin yarısı ancak bir yılda dönüşür!

KKM hesaplarının vadesi geldikçe yüzde 6’sının TL mevduata döndüğünü belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Bu şekilde bir yıl sonunda KKM hesaplarından yüzde 45-50 gibi bir rakam erimiş olur" dedi.

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

Adalet Bakanlığı 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alacak! Başvuru şartları belli oldu! Bu tarihleri kaçırmayın!

Adalet Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınav sonucu 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapılacağını açıkladı. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar...

Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu enflasyon rakamlarının nasıl düşürüleceğini açıkladı. Seçime kadar neler yapılacak

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, enflasyon rakamlarına ilişkin konuşurken, seçime kadar hangi yolların izleneceğini açıkladı.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

genel müdür yardımcısı Murat Tanrıöver Haberi

genel müdür yardımcısı Murat Tanrıöver


Türk Sermaye Piyasası’nın yeni vizyonunda önemli yer tutan Yatırım Bankacılığı alanında öncelikli tercih edilecek yatırım kuruluşu olmayı hedefleyen GEDİK Yatırım bu doğrultuda yeni bir oluşuma gitti. Sektörün deneyimli isimlerinden Murat Tanrıöver, GEDİK Yatırım’da Yatırım Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.


Tanrıöver, Uluslararası Satış ve benzeri gerekli bölümlerin kurulması, Araştırma Faaliyetlerinin geliştirilmesi, Yatırım Bankacılığı kapsamında Şirket Birleşme ve Devralmaları, ikincil halka arzlar, finansal yapılandırmalar, blok satışlar gibi finansal ürünlerin uygulanması ve geliştirilmesinden sorumlu olacaktır. Bu kapsamda geliştirilen uluslararası iş birlikleri sayesinde, İstanbul Finans Merkezi Projesi ve Borsa İstanbul’un en önemli stratejik hedefleri arasında yer alan, yurt dışında yerleşik şirketlerin Borsa İstanbul çatısı altında işlem görmelerinin sağlanması da hedeflenmektedir.


Tanrıöver yeni göreviyle ilgili olarak, özellikle orta ölçekteki firmaların öncelikli iş modeli olarak...